Näin loihdit joulun makoisat lämpimät juomat!

Näin loihdit joulun makoisat lämpimät juomat!

Maistuisiko mausteinen kahvi tai sykähdyttävä suklainen chilikaakao? Talviset lämmittävät joulujuomat pitävät kylmän loitolla ja ovat omiaan nostattamaan joulutunnelmaa. Loihdimme sinulle alkutalven kotoiluhetkien iloksi kaksi maukasta ja lämmittävää kuumaa juomaa. Reseptimme mieltä lämmittäviin herkkuhetkiin, ole hyvä!

LÄMMITTÄVÄ CHILIKAAKAO KAHDELLE

Suklainen mutta tulinen, pehmeä mutta särmikäs. Chilin ja suklaan suloisessa liitossa on valloittavaa potkua! Näiden kahden luonteikkaan kaveruksen hurmaava kombo sopii erinomaisesti loppuvuoden päivien piristeeksi. Tämä suklainen herkkujuoma viimeistellään kermavaahdolla ja chilirouheella. Me suklaan ystävät emme säästele täyteläisen suklaakastikkeen kanssa.

Ainekset kahdelle
suklaakastiketta maun mukaan
3 dl kevytmaitoa
0,5 dl kuohukermaa
ripaus chilirouhetta
vaniljatanko
0,5 tl vaniljasokeria

Valmistusohje 

Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla. Kuumenna maito. Yhdistä suklaakastike ja kuuma maito. Kaada mukeihin ja lisää päälle kermavaahto. Koristele chilirouheella.

JOULUKAHVI KARDEMUMMALLA JA KANELILLA

Kardemumman ja kanelin tuoksuinen kahvihetki tuo joulun mieleen ja keittiöön. Herkulliset mausteet voimistavat kahvin omaa aromia ja maustavat sen suloisen jouluiseksi. Taio ikioma mausteinen joulukahvisi tällä reseptillä.

Ainekset kahdelle
5 dl vettä
5 kahvimitallista suodatinkahvia
1/2 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
Ripaus vaniljasokeria

Valmistusohje
Mittaa vesi kahvinkeittimeen. Laita suodattimeen kahvijauhe, kaneli ja kardemumma. Keitä normaaliin tapaan. Annostele kahvimukeihin pohjalle vaniljasokeria. Kaada päälle kahvi.

Tunnelmallisia ja kauniita rentoutumishetkiä! 

Takaisin blogiin
  • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

      Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

  • Iki-ihanat kukkakuosit

    Iki-ihanat kukkakuosit

    Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

  • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

    SS2022: Värillä on väliä

    Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3