Joululahjaideoita

Joululahjaideoita

Joulu lähestyy vauhdilla ja se tietää myös joululahjojen hankintaa – kaipaatko vielä ideoita saajansa näköisiin lahjoihin, jotka ilahduttavat pitkään? Kurkkaa täältä Vallilan joululahjaideat ja vältä joulustressi: kotimainen, laadukas design on varma ja kestävä valinta!

Kotimaisen käsityön ystävälle:

Suomalaisesta koivuviilusta valmistetut Vallila x Muurla tarjottimet ihastuttavat kuoseillaan! Monikäyttöiset tarjottimet on valmistettu ja suunniteltu Suomessa ja ne voi pestä käsin. Ihana alusta kynttilöille, näppärä tarjotin pikkunaposteltaville tai upea koriste olohuoneen pöydälle!

Kynttilä ja tarjotin

Arjen luksusta arvostavalle:

Suloisen pehmeä Sviitti-kylpytakki tuo ripauksen luksusta kylpyhetkiin. Kylpytakin hopeisella langalla viimeistellyt reunukset lisäävät elegantin yksityiskohdan, joka ilahduttaa päivittäin! Valmistettu paksusta pehmeästä froteesta, takissa on kaksi tilavaa taskua. Takki on valmistettu Portugalissa ja se on 100 % puuvillaa. Valitsemalla Vallilan tuotteen, tuet vastuullista puuvillantuotantoa Better Cotton -aloitteen kautta

Sviitti kylpytakki

Aamu-uniselle nautiskelijalle:

Kukapa ei riemastuisi uusista pussilakanoista? Valloittavista kuoseista löytyy varmasti suosikki jokaiselle aamu-uniselle: tunnelmallinen Sorrento hurmaa väreillään, heppafanien suosikki Ratsu kiidättää unille kohti villejä laukkapätkiä ja tyylikäs Espa tuo kaupungin hurmaa makuuhuoneeseen. Vallilan pussilakanat on valmistettu pehmeästä 100 % puuvillasta. Teemme töitä vastuullisemman puuvillantuotannon eteen: viime vuonna jo 85 % hankkimastamme puuvillasta oli Better Cotton -puuvillaa.

Sorrento pussilakanasetti

Kahvi- tai teefanille:

Tilavat Muru-mukit kausittain vaihtuvissa kuoseissa ovat ikisuosikkeja kaikille kahvin ja teen ystäville! Osasta mukeista tulee jopa keräilyharvinaisuuksia: kuosit ovat saatavilla vain yhden kauden ja niitä tehdään rajoitettu määrä. Tätä lahjaideaa voi siis hyödyntää vuosittain: kerää lahjansaajan lempikuoseista kokoelma, joka ilahduttaa niin arki, kuin juhlakäytössä!

Vallila pikkujoulu-muki

Muovipusseihin hautautujalle:

Kestokauppakassit ovat vastuullinen valinta – tilaviin kasseihin mahtuu reilusti tavaraa ja tukeva rakenne takaa, että ne eivät pienestä rispaannu. Kestokauppakassit taittuvat näppärästi pieneenkin tilaan ja ovat siten aina mukana! Ympäristö kiittää, rahaa säästyy ja ovathan nämä ihanuudet huomattavasti tyylikkäämpiä kuin tavanomaiset muovipussit!

Vallila kestokauppakassi

Vilukissalle:

Unelmanpehmeät torkkupeitot ovat kylmien iltojen pelastus. Reilun kokoiseen peittoon on ihana kietoutua lämmittelemään, ja nämä ovatkin jokaisen vilukissan suosikkilahjoja! Neutraaleissa harmaan ja beigen sävyissä löytyvät peitot sopivat useimpien sisustukseen, joten tämän lahjan kanssa ei tarvitse miettiä saajan sisustustyyliä liian tarkasti. Torkkupeitot valmistetaan Turkissa, moninkertaisesti standardoidulla tehtaalla, josta olemme hankkineet tuotteita jo pitkään.

Vallila torkkupeitot

Lisää joulutunnelmaa löydät verkon joulukaupastamme täältä. Tänä vuonna löydät myös Vallilan joulu pop-upin Helsingin Kämp Galleriasta, lue lisää täältä.

Lue täältä lisää työstämme vastuullisemman puuvillan puolesta sekä siitä, miten varmistamme hankintaketjumme työolot – löydät myös lisätietoja tuotteidemme ympäristövaikutuksista vastuullisuus-sivuiltamme.

Takaisin blogiin
  • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

      Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

  • Iki-ihanat kukkakuosit

    Iki-ihanat kukkakuosit

    Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

  • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

    SS2022: Värillä on väliä

    Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3