Viikonloppu täynnä design-löytöjä ja markkinahumua: Vallila jälleen mukana Design Marketissa!

2.9.2016 Kommentit:
Viikonloppu täynnä design-löytöjä ja markkinahumua: Vallila jälleen mukana Design Marketissa!

Huippusuosittu ja markkinahumuinen Design Market valloittaa Kaapelitehtaan nyt viikonloppuna 3.—4.9.2016! Tapahtuma on parhaillaan käynnissä olevan Helsinki Design Weekin vetonaula ja yksi suuri houkutin. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin varastomyyntitapahtuma, eli tätä ei kannata missata. Viikonloppu on täynnä mahdollisuuksia, loistolöytöjä, sisustusinspiraatiota, houkutuksia, uusia villejä ideoita ja markkinameininkiä! Tapahtumassa voi tehdä huonekalu-, sisustus-, vaate- ja asustelöytöjä ja uutuutena hullaantua kukkatorilla. Tämä on otollinen aika ja paikka startata designin täyttämä syksy!

Design Market1

Vallila on mukana menossa koko viikonlopun ajan! Vallilan laajasta valikoimasta löydät sekä uudempaa että hieman vanhempaa mallistoa: poistuvia kankaita, valmisverhoja, pussilakanoita ja mattoja mahtavan edukkain hinnoin! Mattoja on tarjolla todella monenlaista ja erikokoista räsymatoista viskoosi- ja villamattoihin. Löydät Vallilan pisteen Merikaapelihallista. Ja psst, jos ihastelet tapahtuman sovituskoppien verhokuosia, se on herkullisen raikasta Persikkaa.

Design Market2

Design Market3

Design Market on avoinna lauantaista sunnuntaihin kello 11–18. Kannattaa suunnata paikalle hyvissä ajoin, jos haluaa tehdä parhaat löydöt! Vapaa pääsy. Nähdään Kaapelilla!

Design-viikonloppu Vallilan verkkokaupassa 2.–4.9.

Vallilan verkkokauppa on tulevan viikonlopun ajan mukana markkinahumussa. Verkkokaupasta löydät 2.–4.9. niin syksyn uutuuksia kuin aiempien kokoelmien helmiä edullisin markkinahinnoin. Katso huipputarjoukset: www.vallila.fi/design-viikonloppu

Design-viikonloppu


Designin ja sisustusinspiraation täyttämää viikonloppua!

Helsinki Design Week