Lataa
Väriterapiaa

Väriterapiaa

Vallilan syyskuosit kohtaavat Tikkurilan upeat sävyt!

Esittelemme syksyn valloittavat väriteemat, joissa Tikkurilan Tunne Väri -värikartan sävyt yhdistyvät Vallilan syyssesongin kuoseihin ja sisustustekstiileihin. Valitsemalla kauniita värejä kotiin voit luoda iloa ympärillesi. Inspiroidu Vallilan uutuuskuoseista ja niihin kauniisti sointuvista maalisävyistä. Sukella tekstiilien ja maalien yhdistämisen kiehtovaan maailmaan!

Tunnelmallisen syyskodin sisustamiseksi, verhoa asunto voimakkaaseen viininpunaiseen tai maalaa yksi seinä asunnostasi Tikkurilan Punajuuri-sävyllä. Jos kotisi kaipaa heleyttä, sisusta jokin nurkkaus asunnostasi suloiseksi roosaksi. Mustavalkoinen on mielenkiintoinen yhdistelmä, joka tuo kotiin ajatonta tyylikyyttä. Pehmeät harmaan sävyt huokuvat harmoniaa ja ihastuttavat myös Tikkurilan maalisävyinä.

Väripaletin pääväreillä ja tekstiileillä voit luoda kotiin lämpimän tunnelman. Keltaiset värit piristävät kuin C-vitamiini: valon väri ilahduttaa ja tuo auringonpaistetta vaikka keskellä pimenevää syksyä. Vihreä on tasapainottava sisutusväri monissa sävyissään aina vaaleanvihreistä tummanpuhuvaan smaragdinvihreään. Innostu trendikkäästä Tikkurilan Syvänne-sävystä. Sinisen ja violetin sävyillä luot levollisen tilan, jonka voit viimeistellä kauniilla ja seesteisillä kuoseilla.

 

Lue lisää blogistamme ja äänestä itseäsi eniten sykähdyttävää väriteemaa osoitteessa Tikkurila.fi/vallila.

Äänestä suosikkiväriteemaasi – palkintoina on kauniita syksyn sisustusihanuuksia ja lahjakortti Vallila-myymälään!