Vallila värittää Pride Housea!

30.6.2016 Kommentit:
Vallila värittää Pride Housea!

Helsinki Pride on taas saapunut festarikesään ja kaupunki hehkuu sateenkaaren väreissä. Tapahtuman kotina pidetään tänä vuonna Suomeenkin saapunutta konseptia, Pride Housea.

Helsinki Pride on kaikille avoin kaupunki-, kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, jonka teemana on tänä vuonna media ja kulttuuri. Viime vuosina onkin puhuttu paljon siitä, kuka saa puhua ja kenestä. Kuluvalla viikolla havainnoidaan, millaisia tarinoita sateenkaariyhteisöstä kerrotaan, kenen äänellä, mitkä asiat ovat jo pinnalla ja mitkä vielä eivät.

Helsinki Pride on tapahtumarikas viikko. Viikon aikana on käynnissä toinen toistaan mielenkiintoisempia tapahtumia aamuin ja illoin: paneelikeskusteluja, työpajoja, ulkoilmatapahtumia sekä juhlia. Pridessa on äänessä niin kansanedustajia, asiantuntijoita, aktiiveja sekä toivottavasti osa tapahtuman kävijöistäkin. Tapahtuma huipentuu lauantaina 2.7. järjestettävään Pride-kulkueeseen.

Pride-tapahtumaan on tänä vuonna pystytetty koko festivaalin koti, Pride House. Se toimii Kiseleffin talossa Cafe Köketin tiloissa, Unioninkadun ja Aleksanterinkadun kulmassa. Pride Houseja on nähty jo Euroopan eri Prideilla, ja tänä vuonna sellainen löytyy ensimmäistä kertaa myös Helsingistä. Pride Housessa on koko viikon ajan jos jonkinlaista tapahtumaa. Se kokoaa yhteen Helsinki Pride infon ja kaupan sekä asiaohjelman ja työpajat, ravitsemuspuolta unohtamatta.

Vallila_Pride2

Vallila_Pride4


Kuten aiemminkin, on Vallila taas ilolla mukana Helsinki Pridessa, pääosin Pride Housen puolella. Priden Info & Shop sekä meiningeissä mukana oleva Cafe Köket säteilevät Vallilan kirjavilla ja eloisilla tekstiileillä. Tänä vuonna ne hehkuvat urbaania sekä samaan aikaan raikasta, kesäistä ja värikästä fiilistä. Vallila haluaa tehdä maailman värikkäämmäksi kuosien kautta

Pride Housen Info & Shopista on tehty paikka, johon voi tulla aistimaan Pride-viikkoa. Info & Shop on helposti lähestyttävä, jo itsessään visuaalinen karkki. Se on paikka, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ja se on paikka, jossa kaikki voivat olla omana itsenään.

Pride Housen ideana onkin olla kuin koti, jossa kaikilla on hyvä olla. Isommat tilat ja kokonaan uusi konsepti mahdollistavat sen, että Pride Housessa voi oleilla lähes mihin aikaan tahansa ja siellä saattaa viihtyä jopa koko päivänkin. Ja kun tapahtumakansalle iskee nälkä, pitää viereisessä tilassa toimiva Cafe Köket ravitsemuspuolesta huolen. Pride Housessa pidetään kaikista tapahtumaan osallistujista huolta kaikilla osa-alueilla. 

Vallila_Pride5

Vallila_Pride6

Me Vallilalla toivotamme kaikille oikein mukavaa Pride-viikon jatkoa!

Ps. Muistakaahan käydä kurkkaamassa Pride House.