Uutuus: Vallilan ihanan pehmeät kylpymatot hellivät jalkapohjia!

15.9.2016 Kommentit:
Uutuus: Vallilan ihanan pehmeät kylpymatot hellivät jalkapohjia!

Voit upottaa siihen varpaasi ja ottaa vaikkapa muutaman tanssahtelevan askeleen. Pehmeys hellii jalkapohjia, ja hymy hiipii huulille. Kylpyhuoneen matto on ihana, pehmeä ja tärkeä osa kylpyhuoneen sisustusta. Vallilan kylpyhuonetekstiilien valikoimaan kuuluu nyt myös uutuutena kylpymattoja! Kylpymatolla muutat vaivatta kylpyhuoneen ilmettä ja tuot tilaan helposti pehmeää tyylikkyyttä.

Bambino1

Vallilan laadukkaat kylpymatot on valmistettu 65 % puuvillasta ja 35 % polyesteristä. Kylpymaton pinta on pehmeää solmittua nukkaa, jonka pituus on 15 mm. Maton reunat on kantattu ja pohja on kestävää puuvillakanvasta. Maton voi vaivatta pestä pesukoneessa. Vallilan kylpymattovalikoimaan kuuluvat Bambino harmaan ja sinisen sävyissä sekä Puuska sinisen ja valkoisen ja roosan ja valkoisen väreissä.

Bambino-kylpymatossa sulostuttaa kaurishahmo, jonka on luonut Matleena Issakainen. Puuska-kylpymaton kuosi on Vallilan suunnittelijan Riina Kuikan käsialaa. Kuosissa on liikettä ja luontoa, ja matto luo kylpyhuoneen sisustukseen keveyttä ja ripauksen herkkyyttä. Matot sopivat mainiosti sekä värikylläiseen kylpyhuoneeseen tuomaan rauhallista tasapainoa että pelkistetyn sisutuksen ja värimaailman kylpytilaan. Maton kaveriksi sopii esimerkiksi modernin urbaani Amsterdam-suihkuverho tai Metsärumpu-käsipyyhkeet, joissa komeilevat nakuttavat tikat. 

Tutustumisetuna kylpyhuonematot nyt -20 %! Etu on voimassa 30.9.2016 asti. Klikkaa pehmeille ostoksille Vallilan verkkokauppaan

Kylpymatto2

Kylpymatto3