Unipuu tapetti sininen

45,00 €

Vallilan kuosisuunnittelija Riina Kuikan suunnittelema Unipuu on kaunis ja rauhoittava tapetti. Tapetti luo tilaan levollisen tunnelman. Unipuu-tapetti sopiikin erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneen sisustukseen levollisten unien taustaksi. Unipuu-tapettia on saatavilla harmaan ja sinisen sävyissä. Vallilan kaunis Pohjola-tapettimallisto tuo kotiin ja tilaan Suomen valloittavan syksyisen luonnon: sykähdyttävän Punkaharjun mäntymaiseman, Lapin tunturirotkossa laiduntavat porot, ohran alaspäin taipuneet tähkät sekä taianomaisen satumetsän karva- ja höyhenpukuisine asukkaineen.

Pohjola-tapettikokoelmaan kuuluu yhteensä 14 tapettia, joista jokaisesta on yhdestä kolmeen väritystä. Tapettimalliston sävyissä valloittavat erityisesti harmaan eri vivahteet, ruskea konjakin ja nahan sävyissä, sininen ja petroli. Pohjola-malliston ajaton ja tyylikäs väripaletti tuo sisustukseen sekä rauhoittavia sävyjä että voimakkaita värejä. Pohjolassa on myös ripaus pohjoisen kiehtovaa myyttisyyttä. Pohjola-tapettikuosit perustuvat pitkälti Vallilan Syksy/Talvi AW17-kokoelman tekstiilikuoseihin.

Vallilan tapettien materiaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Tapetin kiinnittäminen käy helposti: ensin levitetään liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja sitten asetetaan tapetti liimapinnan päälle. Kiinnittämisen jälkeen tapettia voi vielä siirtää, suoristaa ja kohdistaa useiden minuuttien ajan, ennen kuin se kuivuu paikalleen. Kuitutapetin voi puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä.

Kuosin koko on 64 cm, kohdistetaan seinällä.

  • Mallisto: AW17: Pohjola
  • Suunnittelija: Riina Kuikka
  • Koko: 53x1120
  • Koodi: CT003640
  • EAN Koodi: 6417271526810