Trollskogen tapetti vihreä

45,00 €

Trollskogen-tapetti on Matleena Issakaisen suunnittelema. Runsaudella ja yksityiskohdilla leikittelevä syyskuosi tuo mieleen pohjoismaisen metsämaiseman. Tapetin realistinen ja rikas sommittelu luovat vahvan kolmiulotteisen vaikutelman, ja vihreän sekä harmaan sävyt ovat omiaan toivottamaan syyskauden tervetulleeksi kodin sisustukseen. 

Trollskogen-tapetti on osa Vallilan uutta tapettimallistoa "Horisontti", joka tuo tilaan tunnelmia kaukaisuudesta, kuiskauksia metsistä, huminaa tuulesta ja kohinaa mielikuvituksesta. Malliston väripaletti ammentaa maan, veden ja ilman rajapintaan syntyvistä sävyistä. Värit on sävytetty suomalaisiin koteihin sopiviksi, ajattomiksi ja tyylikkäiksi.

Tapettimateriaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Se on helppo kiinnittää levittämällä liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja asettamalla tapetti kuivana sen päälle. Kuitutapetti ei vaadi turvotusta ennen kiinnitystä ja kiinnittämisen jälkeen sitä voi vielä liikutella, suoristaa ja kohdentaa useita minuutteja, ennen kuin se kuivuu paikoilleen. Kuitutapetti on selluloosan ja polyesterikuidun sekoitusta ja sopii myös esimerkiksi keittiöön, sillä se kestää paperitapettia paremmin kolhuja ja sitä voi pyyhkiä kostealla. Kokoelma on alusta loppuun suomalaista tuotantoa.

Kuosin koko 64 cm, tasakohdistus.

  • Mallisto: AW15: Horisontti
  • Suunnittelija: Matleena Issakainen
  • Koko: 53x1120
  • Koodi: CT001652
  • EAN Koodi: 6417271522324