Sisustuskankaat nyt kätevästi myös Vallilan verkkokaupasta!

19.8.2016 Kommentit:
Sisustuskankaat nyt kätevästi myös Vallilan verkkokaupasta!

Nyt voit tilata Vallilan kankaita kätevästi Vallila.fi-verkkokaupasta! Kankaita on saatavilla useissa eri materiaaleissa: ohuesta, valoa kauniisti läpäisevästä laadusta puuvillaisten peruslaatujen kautta paksuihin pimennyskankaisiin ja käytännöllisiin vahakankaisiin.

Vallilan kankaat soveltuvat mainiosti erilaisiin ompelutöihin. Voit loihtia niistä sopivan mittaiset verhot, pöytäliinan, kassin tai vaikka kangastaulun! Kankaat on suunniteltu pääasiallisesti sisustuskäyttöön. Jos ompelet kankaista vaatteita, huomioithan pesuohjeet. Ne löytyvät kankaiden tuotesivuilta. Ompelutöissä on hyvä ottaa huomioon käännös- ja saumavarat, kuvion kohdistus sekä mahdollinen kankaan kutistuminen. Muistathan suunnitella ompelutyösi huolella ennen tilaamista, jotta ostat oikean määrän kangasta. 

Kankaat5

Vallilan kankaat ovat 145–150 cm leveitä, ja niissä esiintyvät samat kuosit kuin muissakin Vallilan valmistuotteissa. Kankaita myydään kuosin kuvioaiheen koosta, eli raporttikoosta, riippuen joko tasametreittäin tai raporteittain. Yleensä suurikuvioiset kankaat myydään raporteittain ja pienikuvioiset kankaat tasametreittäin. Tutustu kangasvalikoimaan Vallilan verkkokaupassa!

Painokankaat
Vallilan painokankaissa ihastuttavat samat kuosit kuin muissa valmistuotteissa. Painokangaslaatu on pääsääntöisesti puuvilla-polyesterisekoitetta, johon kuosi on painettu.

Kankaat4

Vahakankaat
Vahakankaita on saatavilla kolmessa eri pohjalaadussa. Kankaissa on akryylipinnoite. Vahakankaat sopivat oivallisesti pöytäliinoiksi.

Kankaat3

Pimentävät kankaat
Vallilan pimentävät kankaat ovat tavallista raskaampaa ja laskeutuvaa materiaalia. Ne eivät läpäise valoa. Pimennysverhoiksi soveltuva kangas on materiaaliltaan 100 % polyesteria. 

Kankaat1

Polttopainetut ja ohuet kankaat
Kankaan polttopainetut alueet siivilöivät kauniisti valoa lävitseen. Ohuiden ja yksiväristen kankaiden laatu on ilmavan kevyttä. Sekä polttopainetut että ohuet kankaat soveltuvat erinomaisesti valoverhoiksi.

Kankaat2

Kankaat ovat myynnissä Vallila.fi-verkkokaupan lisäksi Vallila Stockmannilla Sisustusmaailmassa ja Vallila Outletissa. Kangasvalikoima vaihtelee myymälöittäin. Tutustu kangasvalikoimaamme ja ompele juuri itsellesi mieluisat ja sopivan mittaiset sisustustuotteet!