SIDEWAYS 2016: Värikylläisyyttä ja iloista festarifiilistä myrskytuulista huolimatta

1.7.2016 Kommentit:
SIDEWAYS 2016: Värikylläisyyttä ja iloista festarifiilistä myrskytuulista huolimatta

Tulevana viikonloppuna koittaa Helsinki Pride -viikon huipennus eli lauantaina 2.7. järjestettävä kulkue ja Puistojuhla! Vallila värittää tapahtuman keskipistettä, Pride Housea. Mutta palataan vielä kesätapahtumatunnelmissa ja -fiiliksissä taaksepäin, kesäkuiseen Sideways-festariin. Sideways valtasi Teurastamon 17.–18.6.

Sideways1

Sideways2

Vallila somisti Teurastamon alueen Sidewaysia varten suunnitellulla kollaasikuosilla, jossa yhdistyy kolme Vallilan kevät/kesäkokoelman kuosia. Kollaasi yhdistelee urbaania ja eksoottista. Yhtäältä kuosi huokuu New Yorkin viboja ja lämpöä: moderni Heatwave on Tanja Orsjoen käsialaa. Kuosissa tepastelee myös värikäs ja uljas Riikinkukko. Kuosin hyväntuulisuutta lisäävät Saara Kurkelan Fruity-hedelmäkuosin iloiset hedelmät. Festivaalialueella nähtiin myös Marjatta Metsovaaran Elle-kuosilla koristeltuja istuinlavoja. Vallilan värikylläisyys kohtasi festarivieraan heti porteilla ja levittäytyi koko alueelle.

Kaikki paikalla olleet festarikävijät ja säätiloja ikkunasta seuranneet varmasti totesivat, että Suomen kesä ei tällä kertaa todellakaan ollut festarin puolella. Mutta vaikka sää oli mitä oli, festarialueella vallitsi positiivinen ja iloinen fiilis myrskytuulista huolimatta. Yhdessä, luonnonvoimien armoilla, kumisaappaissa, sadeviitoissa, odottavalla mielellä ja hymynkare huulilla. Kysymykseen järjestetäänkö Sideways myös kesällä 2017 festarijärjestäjät vastaavat: kyllä!

Vallila ja Sideways ovat tehneet yhteistyötä nyt kahtena vuonna. Vallilaa ja Sidewaysia yhdistää tietty oman polun kulkeminen ja palo taidetta ja kulttuuria kohtaan. Vallilan suunnittelijat kaappasivat Vallilan Insta-tilin hetkeksi Sidewaysin ajaksi #designertakeover-hengessä. Kurkkaa Vallilan Sideways-instaotokset täältä! Ja nyt, fiilistellään hetki Sidewaysia kuvien kautta!

Sideways3

Sideways_Vallila4

Sideways_Vallila5<

Sideways_Vallila6

Sideways_Vallila7

Sideways_Vallila8

Sideways_Vallila9

Sideways_Vallila10

Sideways_Vallila11

Sideways_Vallila12