Puuvillakuramatto 50X75 cm grafiitti

39,00 €

Puuvillakuramatto sisältää mikrokuitua ja onkin koostumuksensa ansiosta erittäin imukykyinen vaihtoehto eteisen kurastoppariksi. 100% puuvillasta valmistettu kuramatto on laadukas tuote vaativampaankin käyttöön ja sopii hyvin niin kotikäyttöön kuin julkitiloihinkin. Puuvillakuramatto pysäyttää jalkojen, tassujen tai rattaiden mukana kulkeutuvan kuran ja loskan tehokkaasti eteiseen ja suojelee lattiapintaa kosteudelta ja naarmuilta.

Kuramatossa on liukuestepohja, jonka vuoksi se pysyy paikallaan vilkkaastikin liikennöidyssä eteisessä tai aulassa. Maton voi vesipestä 40 asteessa, mikä tekee siitä erittäin helppohoitoisen. Matossa on pyöristetyt kulmat.

Puuvillakuramatto kuuluu Vallilan Basic-mattokokoelmaan. Vallila Basic täydentää Vallilan omien designereiden kuosisuunnitteluun pohjautuvaa Design by Vallila -pääkokoelmaa. Basic-kokoelma sisältää tyylikkäitä yksivärisiä sekä kuvioituja mattoja, jotka sopivat yhteen Vallilan kuosillisten mattojen kanssa. Basic-sarjan matoissa on useita eri materiaalivaihtoehtoja luonnonmateriaaleista, kuten viskoosista ja puuvillasta kulutuskestäviin tekokuituihin. 

  • Mallisto: AW14: Matot
  • Koko: 50x75
  • Koodi: KT2800656
  • EAN Koodi: 5708656399121