Tuotepalautus ja vaihto

Tarkastathan tilauksesi huolellisesti jo ennen tilauksen vahvistamista. Lähetämme sopimusvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja jos olet rekisteröitynyt Vallilan verkkokaupan käyttäjäksi, lähetämme vahvistuksen myös asiakastilisi postilaatikkoon. Vallilan verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautus- ja vaihto-oikeusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta.

Kankaat ovat mittaan leikattuja mittatilaustuotteita eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta.


NÄIN PALAUTAT:

1. Ilmoita palautuksesta tai vaihdosta meille sähköpostitse verkkokauppa@vallilainterior.fi. Ilmoitus on tehtävä 14 vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta. Jos et lähetä peruutusilmoitusta sähköpostitse, voit myös täyttää paketin mukana tulleen peruutuslomakkeen ja liittää sen palautukseen mukaan. Tarvittaessa voit tulostaa peruutuslomakkeen tästä.

2. Liitä täytetty peruutuslomake sisään palautettavaan pakettiin. Sulje paketti huolellisesti ja kiinnitä paketin päällä oleva palautuslähetyskortti siten, että päälle jää näkyviin vastaanottajaksi Oy Vallila Collection Ab. Tuotteiden palautusosoite on Vanha Tuusulantie 198, 04360 Tuusula.

3. Vie paketti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Pyydä kuitti palautuksestasi. Jos olet tilannut pakettisi kotiinkuljetuksella, voit palauttaa paketin lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen.

4. Kun olemme käsitelleet palautuksesi, saat vahvistuksen hyvityksestä sähköpostiisi ja Klarna palauttaa rahat sinulle.


Tuote tulee palauttaa Vallilalle viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen lähettämisestä alkuperäisessä pakkauksessaan. Pakkausta ei saa vahingoittaa. Vallila hyvittää alkuperäisessä pakkauksessaan palautettujen tuotteiden arvon sekä palautettujen tuotteiden toimituskustannukset. Vallila vastaa maksusuorituksen palauttamisesta asiakkaalle viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta.

Asiakkaalle ei aiheudu kustannuksia maksusuoritusten palauttamisesta. Mikäli palautat tuotteen, hyvitetään tuotteesta kaupan yhteydessä maksettu hinta kokonaisuudessaan, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut. Huolehdi, että tuote säilyy uudenveroisena siihen saakka kunnes olet päättänyt pitää tuotteen (tuotepakkaukselle tai tuotteelle ei tapahdu vahinkoa, älä esimerkiksi riko tuotepakkausta tai lyhennä verhoja). Jos palautettua tuotetta on (vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta) käytetty tai muokattu, pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta tuotteen kärsimää arvonalennusta vastaava summa, aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Vaihto tapahtuu palauttamalla vaihdettava tuote edellä esitetyllä tavalla ja tekemällä uusi erillinen ostos tilalle valitusta tuotteesta Vallilan verkkokaupan kautta.