Ohjeet kankaan ostamiseen

Nyt voit tilata Vallilan kankaita verkkokaupastamme! Ostaminen on helppoa. Selaa laajaa valikoimaamme ja valitse mieleisesi kangas, väri, metri- tai raporttimäärä ja lisää se ostoskoriisi.

Huomaathan, että kankaat ovat mittaan leikattuja mittatilaustuotteita eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta.


HYVÄ TIETÄÄ VALLILAN KANKAISTA

Vallilan kankaat ovat 145–150 cm leveitä ja niissä esiintyvät samat kuosit kuin muissakin Vallilan valmistuotteissa. Kankaita on saatavilla useissa eri materiaaleissa, kuvioissa ja väreissä. Valikoimasta löytyy myös yksivärisiä kankaita, polttopainettuja kankaita sekä pimennysverhoihin sopivia pimentäviä kankaita. Kankaiden sävyerot voivat vaihdella painoerittäin.

Kankaiden pesuohjeet ovat samat kuin valmisverhoissa. Pesuohjeet löytyvät kankaiden tuotesivuilta. Huomaathan, että kankaita ei saa lingota.

 

MYYNTI TASAMETREITTÄIN TAI RAPORTEITTAIN

Kankaat myydään kuosin kuvioaiheen koosta, eli raporttikoosta riippuen joko tasametreittäin tai raporteittain. Yleensä suurikuvioiset kankaat myydään raporteittain ja pienikuvioiset kankaat tasametreittäin. Tuotesivulta näet myydäänkö kangas metreittäin vai raporteittain. Vallilan kankaiden raporttikoko on 22 cm, 34 cm, 64 cm tai 91 cm.

Kankaat toimitetaan yhtenä kappaleena leikattuina ja viikattuina. Isommat kangasmäärät ja kaikki vahakankaat toimitetaan pahvisen kangasrullan ympärillä.

 

OMPELUUN

Vallilan kankaat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin sisustus- ja ompelutöihin. Kankaista on helppo ommella verhoja, pöytäliinoja, kangastauluja, kasseja ja muita kodintekstiilejä. Kankaat on suunniteltu pääasiallisesti sisustuskäyttöön. Jos ompelet kankaista vaatteita, huomioithan pesuohjeet. Ompelutöissä on hyvä ottaa huomioon käännös- ja saumavarat, kuvion kohdistus sekä mahdollinen kankaan kutistuminen. Mikäli haluat ommella esimerkiksi kaksi kuviokohdistettua verhoa, tulee kangasta varata yhden ylimääräisen raportin verran.

Verkkokaupassa myytävät kankaat eivät ole palosuojattuja.

 

Tarvitseko apua? Asiakaspalvelumme auttaa ilomielin, ota yhteyttä!