Lataa

#MYVALLILA

Sukella rohkeasti Vallilan värikkääseen maailmaan!
Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, lue uusin postaus Vallilan Kaksio -blogista ja shoppaile tyylejä.


@VALLILAINTERIOR


VALLILAN KAKSIO

Vallilan Kaksio on luova tila Vallilan sisustustrendeille, ajankohtaisille uutisille ja tunnelmoivalle fiilistelylle. Tervetuloa peremmälle inspiroitumaan!
Voit myös ilahduttaa meitä kommentilla. 


Tänään Vallila ja 12 sisustusunelmaa: monikulttuurisuuskeskus HeiMo on toivon ja valon tila Heinolassa

Ikkunaa koristavat lasimaalaukset toiveikkaista kieloista, kauniista päivänkakkaroista ja tuulessa liehuvasta Suomen lipuista.

– Unelmamme on koko kansan yhteinen olohuone Heinolan parhaalle paikalle Kaivokadulle, kertoo rehtori Sirkka Suomi Jyränkölän Setlementistä.

Monikulttu...

10/10/2017 Valloittavaa väriterapiaa: Vallilan syyskuosit kohtaavat Tikkurilan upeat sävyt

Syyssateen pisarat iskeytyvät voimalla ikkunaa vasten ja valuvat alas lasia pitkin. Ulkona vallitsee kostea synkkyys. Jotta pimeän sävyt eivät pääse hiipimään mieleen, on aika tuoda sisustukseen ihania värisävyjä syksyisen ruskan hehkusta pehmeisiin pastelleihin ja elinvoimaisiin vihreän vivahtei...

28/09/2017 Vallila ja 12 sisustusunelmaa: Äimäraution siirtolapuutarha on Oulun oma kesäparatiisi ja Emmerdale

”Sen piti olla vain tavallinen sunnuntai-kävely heinäkuisena iltapäivänä. Ohimennen ja pikaisesti, koska en ollut koskaan ennen siirtolapuutarha-alueella käynyt, koskaan enkä missään.

Puutarha lumosi minut heti ja totaalisesti. Vehreiden pensasaitojen lomasta pilkottivat pikkuruiset mökit herkul...


TYYLIT

Inspiraatiota, ideoita ja valmiita kokonaisuuksia! Selaa tyylien kirjoa ja poimi houkuttelevan värikkäät tuotteet suoraan ostoskoriin!MYYMÄLÄT

Vallilan myymälät palvelevat ympäri Suomen. 
Vallilalla on myös laaja jälleenmyyjäverkosto ja shop-in-shop-myymälöitä ympäri Suomen. Katso kaikki jälleenmyyjät tästä. Tervetuloa ostoksille!