Muuan tapetti beige

45,00 €

Muuan-tapetti on yksityiskohtainen ja näyttävä. Tanja Orsjoen suunnittelema vivahteikas kukkatapetti luo unenomaista tunnelmaa aamuöisestä puutarhasta, jossa värit ovat vielä hillittyjä. Lempeä beige-harmaa väritys sopii erinomaisesti kodin eri tiloihin.

Muuan-tapetti on osa Vallilan tapettimallistoa "Sarastus", joka vangitsee uuden aamun kauneimman tunnelman. Sarastus-tapettimallisto on täynnä mahdollisuuksia, niin rohkealle kokeilijalle kuin hillitymmän tyylin ystävälle. Se kuljettaa sisustuksen tunnelmaa metsästä meren äärelle, puutarhaan ja eksoottisiin maisemiin, ja takaisin kotoisiin tunnelmiin. Uskalla heittäytyä uuteen, nauti sarastuksen hetkestä!

Tapettimateriaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Se on helppo kiinnittää levittämällä liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja asettamalla tapetti kuivana sen päälle. Kuitutapetti ei vaadi turvotusta ennen kiinnitystä ja kiinnittämisen jälkeen sitä voi vielä liikutella, suoristaa ja kohdentaa useita minuutteja, ennen kuin se kuivuu paikoilleen. Kuitutapetti on selluloosan ja polyesterikuidun sekoitusta ja sopii myös esimerkiksi keittiöön, sillä se kestää paperitapettia paremmin kolhuja ja sitä voi pyyhkiä kostealla. Kokoelma on alusta loppuun suomalaista tuotantoa.

Kuosin koko 64 cm, vuorokohdistus.

  • Mallisto: AW14: Sarastus
  • Suunnittelija: Tanja Orsjoki
  • Koko: 53x1120
  • Koodi: CT000543
  • EAN Koodi: 6417271513810