Melissa tapetti ruskea

45,00 €

Melissa-tapetti tuo romanttista tunnelmaa kodin sisustukseen. Tanja Orsjoen suunnittelemassa kukka-aiheisessa Melissassa on nostalgiaa ja kesäpäivien keveyttä. Melissa-tapetti vie ajatukset englantilaisiin puutarhoihin ja niiden kauniisiin väriloistoihin.

Melissa-tapetti on osa Vallilan tapettimallistoa "Kompassi", jonka kuosimaailmassa suunnistetaan Vallilan kankaista tutuissa Kelohonkametsissä, sekä saaristo- ja kartta-aiheissa. Skandinaavisten meri-, luonto- ja kasviaiheiden lisäksi kokoelmassa on myös nuorekkaita graafisia linjoja sekä rosoisia näkymiä
kaupungista. Maailmoja täydentävät sisustukselliset ja helposti yhdisteltävät yksiväriset tapetit.

Tapettimateriaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Se on helppo kiinnittää levittämällä liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja asettamalla tapetti kuivana sen päälle. Kuitutapetti ei vaadi turvotusta ennen kiinnitystä ja kiinnittämisen jälkeen sitä voi vielä liikutella, suoristaa ja kohdentaa useita minuutteja, ennen kuin se kuivuu paikoilleen. Kuitutapetti on selluloosan ja polyesterikuidun sekoitusta ja sopii myös esimerkiksi keittiöön, sillä se kestää paperitapettia paremmin kolhuja ja sitä voi pyyhkiä kostealla. Kokoelma on alusta loppuun suomalaista tuotantoa.

Kuosin koko on 64 cm, vuorokohdistus.

  • Mallisto: AW13: Kompassi
  • Suunnittelija: Tanja Orsjoki
  • Koko: 53x1120
  • Koodi: T0000849
  • EAN Koodi: 6417271498339