Kullanmuru tapetti vihreä

45,00 €

Kullanmuru-tapetti tuo kukkaloistoa sisustukseen. Saara Eklundin suunnittelema Kullanmuru on koristeellinen, runsas ja täynnä vaihtelevuutta. Kullanmuru-tapetti vie ajatukset kesäisiin poutapäiviin.

Kullanmuru-tapetti on osa Vallilan tapettimallistoa "Kompassi", jonka kuosimaailmassa suunnistetaan Vallilan kankaista tutuissa Kelohonkametsissä, sekä saaristo- ja kartta-aiheissa. Skandinaavisten meri-, luonto- ja kasviaiheiden lisäksi kokoelmassa on myös nuorekkaita graafisia linjoja sekä rosoisia näkymiä
kaupungista. Maailmoja täydentävät sisustukselliset ja helposti yhdisteltävät yksiväriset tapetit.

Tapettimateriaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Se on helppo kiinnittää levittämällä liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja asettamalla tapetti kuivana sen päälle. Kuitutapetti ei vaadi turvotusta ennen kiinnitystä ja kiinnittämisen jälkeen sitä voi vielä liikutella, suoristaa ja kohdentaa useita minuutteja, ennen kuin se kuivuu paikoilleen. Kuitutapetti on selluloosan ja polyesterikuidun sekoitusta ja sopii myös esimerkiksi keittiöön, sillä se kestää paperitapettia paremmin kolhuja ja sitä voi pyyhkiä kostealla. Kokoelma on alusta loppuun suomalaista tuotantoa.

Kuosin koko on 53 cm, tasakohdistus.

  • Mallisto: AW13: Kompassi
  • Suunnittelija: Saara Kurkela
  • Koko: 53x1120
  • Koodi: T0000846
  • EAN Koodi: 6417271498230