Vallilan SS15-kokoelma verkkokaupassa

19.1.2015 Kommentit:
Vallilan SS15-kokoelma verkkokaupassa

Vallilan SS15-kokoelma ”Ilon barrikadit” on täynnä voimaa, värejä ja elämää. Kokoelma on valloittava, se vaatii tilaa taiteelle, musiikille, väreille ja muodoille. Kevät ja kesä ovat vallattomuuden, kirkasotsaisuuden, raikkaiden ideoiden ja rajojen rikkomisen aikaa – Vallilan uusi kokoelma nouseekin taiteen ja ilon barrikadeille: se on kuin vastavoima maailman tummasävyiselle vireelle ja muutoksille. Maailman muuttuessa voimakkaasti voidaan kulttuurilla ja taiteella näyttää uusia teitä ja luoda suuntaa: vastavoiman painoarvo on mittaamaton.

Uusi kokoelma astuu rohkeasti esiin ilon väreissä hehkuen. Siinä tiivistyvät kevään uutuus ja heräävän luonnon tuoksut, kesäyön jännittävyys, juhannuksen taika, runsaat värit, ilon ja juhlan sävyt ja taiteen painava sanoma: anna adrenaliinin virrata, elä, nauti ja iloitse, tee asioita, jotka tuovat voimaa ja osoittavat tahtoa!

Kokoelman ovat suunnitelleet Vallila Interiorin suunnittelijat Tanja Orsjoki, Saara Kurkela, Riina Kuikka ja Matleena Issakainen. Lisäksi kokoelmassa on kuoseja kuvanveistäjä Zoltan Popovitsilta. Myös kuosiyhteistyö Fazerin kanssa jatkuu. Uutuudet saapuvat verkkokauppaan alkukeväästä 2015.

Tutustu kevään uutuuksiin verkkokaupassa >