Kettukarkki tyynynpäällinen

23,00 €
23,00 €

Kettukarkki-koristetyynynpäällisessä ihastuttaa Fazerin Pihlaja-karkista tunnettu kettuhahmo. ”Kettukarkiksi” kutsuttu herkku onkin alusta asti tunnettu kääreen kettuhahmosta. Kuvituksen inspiraation takana on ollut kansansadun katkera repolainen, joka ei ylettynyt puunoksien pihlajanmarjoihin ja leimasi ne siksi happamiksi. Nykyinen punakeltainen ilme on yli 40 vuotta vanha, Fazerin tänä päivänä myynnissä olevista makeisista Pihlaja onkin kaikkein vanhin. Karamellin valmistus aloitettiin jo vuonna 1895 Helsingin Kluuvikadun konditoriassa. Pihlaja-designin herättämistä muistoista voi nauttia myös osana sisustusta Vallilan Kettukarkki-koristetyynynpäällisillä.

Vallilan koristetyynynpäälliset tuovat sisustukseen maustetta! Tyynynpäällisissä hurmaavat samat kuosit kuin painokankaissa.Vallilan iso, 60 x 80 cm -kokoinen koristetyynynpäällinen sopii sisustuksessa eri rooleihin: se toimii tavallisen koristetyynyn tavoin vaikkapa sohvalla tai sängyllä, ja suuren kokonsa ansiosta myös vaikkapa lattiatyynynä. Tyyny on materiaaliltaan Vallilan puuvillasekoitusta (83 % puuvilla, 17 % polyesteri), kuosi on painettu.

Tyynynpäällisiin on saatavilla Vallilan verkkokaupasta myös sopivia sisätyynyjä.

Huomaathan, että tyynynpäällisen kuvio voi vaihdella riippuen siitä, mistä kohtaa kangasta tyynynpäällinen on leikattu. Jokainen koristetyyny on uniikki. 

  • Mallisto: SS14: Mielentilat
  • Suunnittelija: Vallila Design Studio
  • Koko: 60x80
  • Materiaali: CO -Puuvilla 83% / PE -Polyesteri 17%
  • Koodi: VS120785
  • EAN Koodi: