Kelohonka tapetti keltainen

45,00 €

Kelohonka-tapetin kuosi on Vallilan klassikko. Tanja Orsjoki suunnitteli Kelohongan vuonna 2008 ja siitä saakka se on vakiinnuttanut asemansa Vallilan kokoelmissa ja suomalaisten kodeissa. Kuosin suomalainen kansallismaisema syntyy metsän mystiikasta: siihen on kuvattu jylhiä humisevien honkien runkoja, jotka kasvavat kohti taivasta. Keltaisessa Kelohonka-tapetissa oranssinkeltaisen väriset puunrungot toistuvat valkoista taustaa vasten.

Kelohonka-tapetti on osa Vallilan tapettimallistoa "Kompassi", jonka kuosimaailmassa suunnistetaan Vallilan kankaista tutuissa kelohonkametsissä, sekä saaristo- ja kartta-aiheissa. Skandinaavisten meri-, luonto- ja kasviaiheiden lisäksi kokoelmassa on myös nuorekkaita graafisia linjoja sekä rosoisia näkymiä kaupungista. Maailmoja täydentävät sisustukselliset ja helposti yhdisteltävät yksiväriset tapetit.

Tapettimateriaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Se on helppo kiinnittää levittämällä liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja asettamalla tapetti kuivana sen päälle. Kuitutapetti ei vaadi turvotusta ennen kiinnitystä ja kiinnittämisen jälkeen sitä voi vielä liikutella, suoristaa ja kohdentaa useita minuutteja, ennen kuin se kuivuu paikoilleen. Kuitutapetti on selluloosan ja polyesterikuidun sekoitusta ja sopii myös esimerkiksi keittiöön, sillä se kestää paperitapettia paremmin kolhuja ja sitä voi pyyhkiä kostealla. Kokoelma on alusta loppuun suomalaista tuotantoa.

Kuosin koko on 53 cm, vapaa- tai tasakohdistus.

  • Mallisto: AW13: Kompassi
  • Suunnittelija: Tanja Orsjoki
  • Koko: 53x1120
  • Koodi: T0000840
  • EAN Koodi: 6417271498537