Kaleidoskooppi tapetti valkoinen

45,00 €

Kaleidoskooppi-tapetti johdattaa ajatukset itämaiseen mystiikkaan ja tatuoinneista tuttuun kuvamaailmaan. Matleena Issakaisen suunnittelema Kaleidoskooppi raamittaa kauniisti tilaa ja varastaa katseet. Valkopohjaisessa Kaleidoskooppi-tapetissa koristeellinen ympyräkuvio toistuu helmiäisen värisenä.

Kaleidoskooppi-tapetti on osa Vallilan tapettimallistoa "Kompassi", jonka kuosimaailmassa suunnistetaan Vallilan kankaista tutuissa Kelohonkametsissä, sekä saaristo- ja kartta-aiheissa. Skandinaavisten meri-, luonto- ja kasviaiheiden lisäksi kokoelmassa on myös nuorekkaita graafisia linjoja sekä rosoisia näkymiä kaupungista. Maailmoja täydentävät sisustukselliset ja helposti yhdisteltävät yksiväriset tapetit.

Tapettimateriaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Se on helppo kiinnittää levittämällä liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja asettamalla tapetti kuivana sen päälle. Kuitutapetti ei vaadi turvotusta ennen kiinnitystä ja kiinnittämisen jälkeen sitä voi vielä liikutella, suoristaa ja kohdentaa useita minuutteja, ennen kuin se kuivuu paikoilleen. Kuitutapetti on selluloosan ja polyesterikuidun sekoitusta ja sopii myös esimerkiksi keittiöön, sillä se kestää paperitapettia paremmin kolhuja ja sitä voi pyyhkiä kostealla. Kokoelma on alusta loppuun suomalaista tuotantoa.

Kuosin koko on 53 cm, tasa- tai vuorokohdistus.

  • Mallisto: AW13: Kompassi
  • Suunnittelija: Matleena Issakainen
  • Koko: 53x1120
  • Koodi: T0000835
  • EAN Koodi: 6417271497714