Yllättävä ja uljas design-yhteistyö: Lauri Ylösen tyyli ja kädenjälki näkyvät nyt Vallilan kuoseissa

24.1.2017 Kommentit:
Yllättävä ja uljas design-yhteistyö: Lauri Ylösen tyyli ja kädenjälki näkyvät nyt Vallilan kuoseissa

Boom! Tänään tapahtui jotain tosi jännittävää ja yllättävääkin: julkaisimme Lauri Ylösen suunnitteleman Alvardag X Vallila -erikoismalliston. The Rasmus-yhtyeen kärkihahmona tunnettu Ylönen loi yhdessä Vallilan design-tiimin kanssa kolme upean uljasta kuosia. Yhteistyömalliston kuosit ovat Kuma, String ja Sulka. Erikoismallisto on myynnissä nyt, ja se sisältää kankaita, valmisverhoja ja mattoja. Laurin luovuus näkyy tänä keväänä kuoseissa, talonrakennuksessa sekä huonekaluissa. Aikamoinen luovuuden moniottelija.

AlvardagXVallila2

Kuoseissa kohtaavat Laurin vahva ja omaleimainen tyyli ja Vallilan suunnitteluosaaminen. Inspiroivista ja puhuttelevista suunnittelijayhteistöistä syntyy vahvoja ja omaperäisiä kuoseja.

String-design heijastaa vahvasti asioita yhdistävää ja yhteen liittävää vaikutusta, joka on hienonhieno ja luja. String-kuosi sai inspiraationsa silloista: Lauri kuvasi kuosia varten rantatörmällä Tanskan ja Ruotsin yhdistävää Örebron siltaa. Kuosi taltioi sillan vaijerit. String on kaunis ja voimakkaan graafinen kuosi, hienosäikeinen ja vahva. Siltojen rakentaminen ja lujien yhteyksien luominen luovien osaajien ja eri maailmojen välille on myös Vallilan tekemisen ytimessä.

String

LauriYlonen1

Kuma on vangitseva graafinen kuosi, joka on saanut inspiraationsa japanilaisesta arkkitehtuurista. Kuma henkii raikasta ja rohkeaa luovuutta. 

Kuma1

Sulka-kuosia koristavat suurikokoiset näyttävät sulat. Musta sulka on Laurille tärkeä tyylielementti ja onnentuoja. Vangitseva Sulka-kuosi on sekä vahva että herkkä. Kuosissa on aavistus oman polun kulkemista ja vaeltavaa vapautta. Sulka-kuosia on saatavilla mustana pimennysverhona ja valkoisena Fancy-verhona, jonka kevyesti kiiltäväpintainen materiaali huokuu ylellisyyttä, sekä viskoosimattona hopean ja black clayn sävyissä.

Sulka

Erikoismalliston kuosit loistavat huhtikuussa MTV3:lla alkavassa Laurin talot -tv-sarjassa

Musiikin ohella Laurin toinen luova intohimo on arkkitehtuuri. Laurin Talot -tv-sarja seuraa kymmenen jakson ajan, kuinka Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Erikoismalliston nimessä esiintyvä Alvardag luo kauniita, älykkäitä, ekologisia ja ekonomisia asumisratkaisuja. Laurin talot -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 3. huhtikuuta klo 20.00. Sarjassa Lauri suunnittelee oman kotinsa lisäksi talot Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarpille ja Aleksi Valavuorelle. Sarjassa päästään talojen rakentamisen ohella seuraamaan Alvardag X Vallila -erikoiskuosien suunnitteluprosessia.

Laurintalot

Keväällä pääset omasta olohuoneesta ruudun kautta ympäri maailmaa paikkoihin, joissa et kenties ole koskaan käynyt ja näet aivan uudenlaisia – vihreitä, kauniita ja huippuälykkäitä – asumisratkaisuja!