Vierailulla Vallilan uudessa logistiikkakeskuksessa Tuusulassa

27.1.2017 Kommentit:
Vierailulla Vallilan uudessa logistiikkakeskuksessa Tuusulassa

Tiedätkö, mikä näkyy Tuusulan kohdalla ylhäältä lentokoneesta katsottuna? Vallilan logo uuden logistiikkakeskuksemme katolla.

Kävimme Vallilan toimiston väen voimin tutustumassa logistiikkakeskukseen Tuusulassa. Viime kesänä Vallila keskitti keskukseen kaikki varastotoimintonsa: tämä sisältää sekä Vallila Collectionin että projektipuolen eli Vallila Contractin varastotoiminnan. Varastolta lähtevät matkaan kaikki Vallilan verkkokaupan lähetykset, Suomeen, Iso-Britanniaan ja koko EU:n alueelle. Keskus sijaitsee liikenteellisesti keskeisellä paikalla Kehä III:n pohjoispuolella Tuusulanväylän varressa.

Varasto1Varasto7

No, miltä sisällä oikein näytti? Uudelta, isolta ja vaikuttavalta. Varastohalli on tosi korkea, ja tuotteiden keräämisessä käytetään apuna liikkuvaa nosturia. Pikkuisen meinasi alkaa huipata lattian tasalla ylöspäin katsellessa, mutta varastovastaava Jarkko Numminen liikkui virtuoosimaisen vikkelästi hyllyjen välissä.

Varasto8

Vallilavarasto2

Varasto9


Uusi logistiikkakeskus on ympäristöystävällinen ja energiatehokas. Koko rakennus lämpiää maalämmöllä, ja kaikki valot ovat led-valoja, jotka menevät päälle automaattisesti liiketunnistimen avulla. Kaikki jätteet lajitellaan niin, että sekajätettä syntyy mahdollisimman vähän. Logistiikkakeskus työllistää yli 10 henkilöä.

Logistiikkakeskus7

Logistiikkakeskus6

Logistiikkakeskus2

Logistiikkakeskus3

Logistiikkakeskus5

 

Logistiikkakeskus4

Tällä hetkellä logistiikkakeskuksen yhteydessä ei ole myymälää, mutta sisustuslöytöjen monipuolinen aarreaitta Vallila Outlet Vantaan Tammistossa (Valimotie 27) palvelee pääkaupunkiseudun asiakkaita kuten ennenkin, verkkokaupan ja Helsingin keskustan Sisustusmaailman lisäksi.