Vallilan päheät festarimallistot Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi – Osallistu lippuskabaan ja voita liput täydelliseen festariviikonloppuun!

22.5.2017 Kommentit:
Vallilan päheät festarimallistot Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi –  Osallistu lippuskabaan ja voita liput täydelliseen festariviikonloppuun!

Säihkyvät siniset paljettilegginssit nuolevat nuoren naisen jalkoja. Ystävän festarityylin viimeistelevät neonkeltainen pitsihame, mustat nahkahousut ja korkkarit. Täydelliseen festarityyliin kuuluvat näyttävät asusteet, ihanat kaverit ja koristeellinen festarikassi. Vallila lanseeraa festarikesäksi 2017 kaksi festivaalimallistoa: Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi. Erikoismallistot tuovat Vallilan valikoimaan yhteensä neljä uutta omaleimasta kuosia. Kuosit esiintyvät kestävissä kangaskasseissa ja pehmeissä sisustustyynyissä. Koristetyynyt tuovat festaritunnelman ja muistot valoisien öiden eeppisistä seikkailuista kotiin ikimuistoisella tavalla.

Vallila X Sideways -kuosi on voimakas merellinen mustekalakuosi, joka valloittaa persikkaisena, turkoosina ja mustavalkoisena. Mustekalan lonkeroista kasvaa suuria näyttäviä kukkia, ja pallokalakin on mukana menossa fiilistelemässä festaritunnelmaa. Komean Octopus-kuosin loihti Vallilan suunnittelija Tanja Orsjoki. Kolme Provinssi-kuosia syntyivät suunnittelija Matleena Issakaisen mielikuvituksesta. Kuosit ovat hypnotisoiva mustavalkoinen Suomu, loistava keltainen Sydän sekä runsas mustavalkoinen Viidakko.

Vallila_Sideways1

Festivaalimalliston kangaskassit ovat tulevan kesän Sidewaysin ja Provinssin virallisia festarikasseja. Kassi on jämäkkä ja kestävä puuvillakassi, jossa on vetoketjullinen sisätasku arvotavaroita varten. Festarikassiin mahtuu mainiosti kaikki olennaisin sekä tietysti se tärkein, eli iloinen kesäfiilis. Tulevan kesän it-kassi kannattaa hankkia nyt, koska mallisto on myynnissä vain rajoitetun ajan. Ja mikä parasta, festaritarimallisto tarjoilee tyyliä erikoishintaan: kangaskassi 10 €/kpl ja sisustustyyny 12 €/kpl.

Osallistu Sideways-lippuskabaan!

Maanantaina 22.5. pyörähtää käyntiin mahtava Sideways-festarilippuarvonta! Vallila ja Sideways arpovat yhdessä 5 kahden henkilön festarilippupakettia kaikkien Vallilan verkkokaupasta festivaalituotteita tilanneiden kesken. Palkinto on avec-lippu, koska kaksin on aina kivempi luoda mahtavia kesämuistoja. Sideways-lippuskaba on käynnissä 22.–26.5. Joka päivä maanantaista perjantaisin arvotaan festarituotteiden tilaajien kesken yksi lippupaketti. Löydät jännittävän festarituotevalikoiman täältä.

Vallila_Sideways2

Sideways-festivaali valtaa Helsingin Teurastamo-alueen perjantaista lauantaihin 9.–10. kesäkuuta. Sidewaysin ohjelmisto koostuu musiikista, maukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta sekä kiinnostavasta alueohjelmasta. Tämän vuoden pääesiintyjinä nähdään amerikkalaisen dj-kulttuurin merkkihahmo DJ Shadow sekä erikoiskonsertin vetävä norjalaisyhtye Röyksopp, joka tuo Teurastamolle mielettömän audiovisuaalisen spektaakkelin.

Vallila on myös mukana tekemässä Sidewaysin aluedekoa: meren syvänteissä elelevän mustekalan pitkät lonkerot rajaavat festivaalialuetta. Tutustu tarkemmin Sidewaysin ohjelmaan: sidewayshelsinki.fi

Klik klik festariasusteostoksille ja arpaonni suosikoon! Provinssi-lippuarvonta koittaa kesäkuun alkupuolella, stay tuned ja nappaa seurantaan Vallilan Insta-tili!

Vallila_Sideways3

 Arvonnan säännöt