Vallilan kevät Instagramissa: värikkäitä ihanuuksia ja seikkailuja

12.5.2016 Kommentit:
Vallilan kevät Instagramissa: värikkäitä ihanuuksia ja seikkailuja

Toukokuu, auringonvalo hellii, koivut vihertävät taivaan sineä vasten ja itse kullakin on kevättä rinnassa. Kurkataan Instagram-kuvien kautta Vallilan kevätkuulumisiin.

Kevät on pyöräilijän: kevätaurinko, puhtaat kadut ja kevätfiilis. Täydellinen kaupunki- ja pyöräilyvaruste on Vallilan uusi kangaskassi. Oletko jo hankkinut omasi?

Seesteinen sininen on kaunis sisustusväri ja yksi vuoden trendeistä. Esimerkiksi nämä siniset ihanuudet: Sinilintu -tyyny ja Kobenhavn -valmisverho löytyvät Vallilan verkkokaupasta.

Ystävänpäivänä jaettiin sydänpalloja ja herkuteltiin hot dogeilla Vallila Kluuvi -myymälässä. Paikalla oli myös Roisku ja Loisku -hahmojen luoja Noora Västinen. Maaliskuun tuuletusviikoilla annettiin kevään valon tulvia kotiin ja sisustuksiin. Vallilan Sinilintu-pussilakanoissa (Tanja Orsjoki) unet ja aamiaiset maistuvat erityisen ihanilta. Naistenpäivä alkoi Vallilassa herkkuaamiaisella ja Madventuresin Riku Rantalan ympäri maailmaa kerätyillä kokemuksilla. Intohimolla, intensiteetillä ja intuitiolla kohti uusia seikkailuja!

Aikansa ikonisen tekstiilitaiteilijan Marjatta Metsovaaran upeat kuosit ilmestyivät keväällä Vallilan uudelleentuotantoon. Tutustu ja ihastu värikkääseen mallistoon. Klassisen helmenharmaan ja valkoisen ystävälle löytyy sisustuksen nappivalinnat Vallilan kevät/kesä 2016 -kokoelmasta. Kuvassa mm. Lumi– ja Sintra-tyynyt ja Köynnöskrassi– ja Kobenhavn-valmisverhot. Ja viimeisenä ruutuna kevätkokoelmaan ilmestynyt Riina Kuikan Metsärumpu, joka koristaa nyt käsipyyhkeitä ja kylpypyyhkeitä.

Kesää kohti!