Vallila toivottaa kaunista ja iloista joulua!

23.12.2016 Kommentit:
Vallila toivottaa kaunista ja iloista joulua!

Joulu on jo ovella! Joulun tunnelma syntyy läheisistä, lämmöstä, kauneudesta, ilosta ja joulun herkuista. Pehmeästä riisipuurosta, joulusaunan lempeistä löylyistä ja vatsanpohjassa tuntuvasta odotuksesta joka taittuu levollisuudeksi – sisäiseksi joulurauhaksi.

Vallila_joulu1

Joulu voi olla itsetehty ja perinteitä kunnioittava, pelkistetty ja raikas tai tunnelmallisen runsas ja kauniisti rönsyilevä. Tärkeintä on, että se on sinun näköisesi. Ja vaikka maassa pilkistäisi mustaa, vihreää ja sateen kimmellystä, tosijoulufiilis kumpuaa sisältäpäin.

Vallila_joulu3

Vallila_joulu4

Vallila_joulu5

Joululoma on myös mainio tilaisuus tehdä jotain, mistä nautit kovasti. Se voi olla vaikkapa myöhään yöhön jatkuva joululeffa- tai lautapelimaraton asiaankuuluvien joulusuklaiden kera, joululaulujen estotonta laulamista tai pujahtaminen kauniiden pussilakanoiden alle omaan pehmeään pesään hyvän romaanin kanssa. Tai kenties jouluinen karkumatkaseikkailu. 

Vallila_joulu2

Olet sitten matkalla kohti joulunviettoa, kinkunpaistopuuhissa, lämmittävä glögilasi kädessä kauniisti koristellun kuusen äärellä tai pukin apuna lahjanpakkauspuuhissa: ihanaa joulua!

Vallila_joulu7

Me Vallilasta toivottamme kaunista ja tunnelmallista joulua ja onnellista Uutta Vuotta! Uusin kujein ja kuvioin kohti vuotta 2017!