Vallila Instagramissa: Kevään ja alkukesän tunnelmia

28.6.2016 Kommentit:
Vallila Instagramissa: Kevään ja alkukesän tunnelmia

Huh, miten aika on taas vierähtänyt! Eletään kesäkuun loppua, ja uusi vaihde kohti kesää meillä täällä Vallilalla onkin pistetty jo tovi sitten käyntiin. Vallilan kesä tuo taas huikeita meininkejä erinäisiin tapahtumiin yhteistyön merkeissä, osa jo menneitä, mutta onneksemme paljon tuleviakin! On kuitenkin aika tehdä vielä U-käännös loppukevään ja alkukesän puolelle Vallilan Instagramin (@vallilainterior) puolelle.

Kevään aikana kuvattiin Vallilan tulevaa Vaistot-kokoelmaa (kuva 1). Inspiraatio kokoelmaan löytyi Suomesta ja Japanista, molempien maiden kulttuureista ja perinteistä. Tarkkasilmäisimmät ovat jo todennäköisimmin nähneet palasia tulevasta mallistosta. Kevätmessuilla somistettiin ViihtyisäPiha-osaston saunamökkiä keväiseksi viehättävällä Marjatta Metsovaaran vaaleanpunaisella Elle-kuosilla sekä vähintäänkin yhtä ihastuttavalla Saara Kurkelan suunnittelemalla Artisokka-matolla (kuva 2). Vallila toi kevään Etäisyydet-mallistoon Marjatta Metsovaaran rakastetut kuosit uudelleentuotantoon, ja niistä tehtiin niin keittiötuotteita, verhoja kuin mattojakin (kuva 3).

Vallilan tulevan syksyn kokoelma ”Vaistot” julkistettiin loppukeväästä. Kokoelmaan kuuluva eloisa japanilaishenkinen Bambino-kuosi pääsi Vallilan Showroomin paraatipaikalle (kuva 4). Vaistot-teeman uudet kuosit näyttäytyivät toukokuun puolessa välissä Pulse London -tapahtumassa. Kuvassa Tanja Orsjoen suunnittelema Pallas-kuosi kahdessa eri värityksessä sekä uuden sävyn saanut Verano-verho (kuva 5). Uudet kuosit ovat pian ostettavissa myös Vallila Stockmannin myymälässä. Kesäkuun puolen välin tienoilla siis avattiin uusi Vallilan myymälä Stockmannille Helsingin keskustan Kirjatalon –1-kerrokseen (kuva 6). Sisustusmaailmasta löydät Vallilan kanssa yhteistyössä toimivan Iskun sekä Color Cafe showroomin. Uuden liikkeen myötä Kluuvikadun myymälä sulki ovensa.

Tämän kevään mallistossa lanseerattiin ensimmäistä kertaa pehmoiset, viehättävät Artisokka- ja Metsärumpu-aiheiset pyyhkeet (kuva 7). Rantakelit olivat jo toukokuun puolella todella suotuisat, ja pyyhkeet myytiinkin verkkokaupasta loppuun ennätyksellisen nopeasti. Kelit eivät jatkuneet kuitenkaan ihan kesäkuun puoleen väliin saakka, jolloin piipahdettiin Sideways-festareilla Teurastamolla (kuva 8)! Vallila oli nyt jo toista kertaa mukana tapahtumassa ilahduttamassa omilla kuoseillaan. Ohjelmaa tähdittivät tänäkin vuonna joukko toinen toistaan upeampia esiintyjiä, ja onneksemme pieni sade ei lannistanut juhlijoita.

Oli sää mikä tahansa, nyt on kuitenkin kesä ja Vallilan Instagramissa on ollut koko kesäkuun ajan meneillään #kesämies-kisa (kuva 9). Jos kilpailu on edelleen uusi, on sinulla muutama päivä aikaa osallistua. Kurkkaa kesämiehen tunnusmerkit täältä. Ota kuva kesämiehestä, tägää se Instagramissa #kesämies ja #vallila ja osallistut Vallilan värikkään grillisetin arvontaan (palkinto sisältää Vallilan kintaat, essun ja leipäkorin). Onnittelut jo voittaneille!

Hyvää alkanutta kesää kaikille!