Vallila hehkuu Helsingin Teurastamon festivaalialueella Sidewaysissa!

9.6.2016 Kommentit:
Vallila hehkuu Helsingin Teurastamon festivaalialueella Sidewaysissa!

Vallila somistaa Teurastamon alueen Sidewaysia varten suunnitellulla kollaasikuosilla, joka yhdistää urbaania ja eksoottista. Vallila tuunaa tukkualueesta festarivieraita ilahduttavan ympäristön. Sideways valtaa Teurastamon perjantaista lauantaihin 17.–18.6.2016.

Festivaalikuosin inspiraationa toimivat New Yorkin Meatpacking District ja kaupungin hitaasti väreilevät lämpöaallot. Kuosi on värikkään valloittava, raikas ja kesäinen. Se on täynnä väriä ja eloa ja henkii urbaania elämäntyyliä. Vallilan värikylläisyys kohtaa festarivieraan heti porteilla ja levittäytyy koko alueelle festarikävijöitä ilahduttamaan. Vallilan värit luovat iloista festaritunnelmaa Sidewaysissa nyt toista vuotta. Kulttuuri on hyvin lähellä Vallilan ydintä. Taide, kulttuuri, design ja elämänmakuinen elämä sykähdyttävät. Vallila tekee yhteistyötä taiteilijoiden, säveltäjienja dj:en kanssa esimerkiksi tapahtumissa ja erilaisissa sisältöprojekteissa. Vallila tukee suomalaista musiikkia Basson Nost€-rahaston kautta: Nost€-palkintoja jaetaan erilaisiin musiikkiprojekteihin ja eri tarkoituksiin, esimerkiksi treenikämpän vuokraan tai uuden levyn julkaisua varten.

Sidewaysin tapahtuma-alue tarjoaa paljon kiinnostavaa visuaalisuutta ja yksityiskohtia.

Sideways2

– Sidewaysissa on tänä vuonna keskitytty viime vuotta enemmän visuaalisuuteen ja käytössä on myös muutamia uusia venueita – alueen suhteen kannattaa taas olla silmät ja korvat auki ja tutkia paikkoja, vinkkaa Annina Pikkumäki festarilta.

Annina toivoo, että Sideways on jengille se festari, josta voi löytää jotain uutta ja innostua täysillä vaikka jostain bändistä, josta ei ole aiemmin kuullutkaan.

Sidewaysissa voi fiilistellä festaritunnelmaa riippumatossa tai katsastaa bändin toisensa perään. Jokainen voi rakentaa omanlaisensa festarielämyksen. Runsaan musiikkitarjonnan lisäksi voi vaikka maistella herkkuja lukuisista ruokakojuista, kurkata festarille saapuvaa Moving Image -teosta ja hakea tyylikkäitä festariasusteita vaatelainaamosta.

Sidewaysin lisäksi Vallila on tänä kesänä mukana H2Ö-festareilla Turussa 22.–23.7. Nähdään kesällä tapahtumissa!

// Vallila’s collage fabric will decorate the Sideways festival area at Teurastamo in Helsinki on June 17–18. The fabric has been inspired by the Meatpacking District in New York and the oscillating heatwaves of the city. The fabric is colorful, mesmerizing and summery. Culture is at the core of Vallila. We are thrilled and touched by art, design and colorful life. See you at the festivals of the summer!

sideways3