Toteuta sisustusunelmasi yhdessä Vallilan kanssa. Haku on auki!

2.12.2016 Kommentit:
Toteuta sisustusunelmasi yhdessä Vallilan kanssa. Haku on auki!

Haluaisitko ilahduttaa lähialueen palvelutalon asukkaita kauniilla värikylläisillä kuoseilla tai toivotko päiväkodin tiloihin ammattitaitoista sisustusapua? Haluaisiko nuorten porukkanne tehdä nuorisotalosta viihtyisämmän tai puuttuuko kulttuuriproggiksestanne tyylikäs säväyttävä loppusilaus? Nyt kannattaa olla kuulolla!

Vallila antaa lahjaksi 100 vuotta täyttävälle Suomelle yhteensä 12 sisustusprojektikohdetta. Autamme monimuotoisia perheitä ja yhteisöjä parhaalla osaamisellamme eli työllä, tuella ja tekstiileillä. Muutoskohteiden haku on käynnissä nyt osoitteessa www.vallilainterior.fi/suomi100. Haku jatkuu 31. tammikuuta 2017 asti! Jos sinulla ja porukallasi on suunnitteilla tai käynnissä kotiin, harrastuksiin tai kulttuuriin liittyvä projekti, johon kaipaatte jeesiä, niin nyt kannattaa laittaa hakemusta tulemaan.

Suomi100


Mietit kenties, ketkä kaikki voivat hakea. Etsimme eri puolilta Suomea erilaisia ja monimuotoisia perheitä, yhteisöjä ja ryhmiä, jotka kuvaavat toiminnallaan avarakatseista, ennakkoluulotonta ja tasa-arvoista Suomea. Eli hakea voivat kaikki vahvoiksi yhteisöiksi itsensä kokevat porukat, pienet ja suuret: esimerkiksi päiväkotiryhmät, nuorten porukat, kyläyhteisöt, vapaaehtoistyöntekijöiden ryhmä, työtiimit ja perheet suurperheistä ystävysten muodostamaan perheyhteisöön.

Haluamme lahjallamme lujittaa yhteisölisyyttä ja yhdessä tekemistä ja tehdä arjesta kauniimpaa – kenties myös hieman pehmeämpää ja lempeämpää.

Ja miten unelmien toteutus etenee? Vallilan raati valitsee muutoskohteet tasapuolisesti. Julkistamme tiedon valituista muutoskohteista verkkosivuillamme tammikuussa 2017. Jokainen valittu sisustusprojekti ja muutostarina esitellään kuvin ja videoin ensi vuoden alusta lähtien. Voit seurata muutoskohteiden valmistumista tägillä #suomi100vallila!

Vallila on mukana valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeessa. Vallila on tänä päivänä väriloistossaan hehkuva designtalo, joka juhlii Suomen suurta juhlavuotta kaikessa monimuotoisuudessaan. Tehdään yhdessä kaunista ja hyvää!


Merella