Raikas, herkkä, mystinen vai punahehkuinen: Vallilan kuoseilla loihdit monta erilaista joulutunnelmaa!

9.12.2016 Kommentit:
Raikas, herkkä, mystinen vai punahehkuinen: Vallilan kuoseilla loihdit monta erilaista joulutunnelmaa!

Vallilan joulu on kaunis, kiireetön, iloinen ja hieman vallaton. Vallilan kuoseilla voit loihtia kotiin juuri sinun itsesi näköisen joulun: se voi olla vaikkapa hehkuvan punainen, tyylikkään pelkistetty tai sisältää hyppysellisen joulua. Vallilan kuoseilla voi luoda hyvin monta erilaista joulutunnelmaa. Kaunista vaivattomasti – otetaan se joulun lempeäksi sisustussanomaksi!

Kaipaatko tänä vuonna uudenlaista ja raikasta joulufiilistä? Vaihda perinteinen joulunpunainen vaikkapa Runoilija-kuosin petroolinsiniseen, tunnelmallisen mystisen Vaakku-kuosin purppuraan tai eleganttiin mustavalkoiseen Poem-kuosiin

Runoilija

Vaakku

Poem

Voit luoda kauniin ja hillityn joulun elegantilla Lehtisade-kuosilla, herkällä vaaleanharmaalla Varvikolla tai beigellä kiehkuraisella Lumi-kuosilla.

Lehtisade

Varvikko2

Ja jos joulu ja punainen kuuluvat mielessäsi ja sydämessäsi ehdottoman lujasti yhteen, niin tonttukorvat hörölle! Punaiset Aleksanteri-, Kauris- ja Varvikko-kuosit luovat lumoavan tunnelmallisen joulun. Kuosit tuovat sisustukseen jouluisen lämmön lisäksi tyylikästä arvokkuutta.

Kauris

Varvikko

Jos tuumaat, että mistä lähteä liikkeelle, niin aloita pienestä. Kauneus ja kekseliäisyys asuvat yksityiskohdissa! Voit vaikkapa istuttaa hyasintin Vallilan mukiin tuomaan kotiin huumaavaa joulun tuoksua. Vihreä kuuluu jouluun ja pala joulua mahtuu mainiosti Vallilan mukiin!

Mug

Joulukoristelu syntyy detaljeista: suloinen Metsäjänis-tyyny tai piparkakkutalomaista tunnelmaa luova Bergen, upean rönsyilevä Ruusunen-patalappu riisipuurokulhollisen alle tai valloittava Vaakku-muki tunnelmalliseen glögihetkeen.

Metsäjänis

Bergen

Joulutunnelma2

Voit myös ripotella kotiin jouluisia väripilkkuja: upeita Ruusunen-keittiötekstiilejä, lattialle reipas punainen Pallas-räsymatto tai keittiönpöydälle herkullinen punainen Piparikylä-vahakangasliina.

Ruusunen


Jouluntunnelma

Kaunista ja iloisen vallatonta joulun odotusta ja kanelintuoksuisia jouluvalmisteluita Vallilasta!