Lumoava syysyllätys: Vallilan elegantit tarjotinuutuudet

14.10.2016 Kommentit:
Lumoava syysyllätys: Vallilan elegantit tarjotinuutuudet

Vallilan uusien tarjottimien kanssa tyyli on vapaa ja takuuvarmasti kaunis! Voit asetella tarjottimelle herkullisen ja värikkään aamiaisen, kuten lasikulhollisen marjoja ja raikkaan terveelliset vihersmoothiet tai voit kantaa tarjottimella kupposen höyryävää haudutettua teetä Vallilan mukissa, kirjan ja kynttilän omaan pehmeään pikku pesääsi. Tarjottimella on kätevä kantaa herkkuyllätys sänkyyn tai vaikkapa syysjuhlien alkumaljat vieraille. Vallilan tarjotin on elegantti ja tyylikäs osa sisustusta.

Vallila_tray1

Vallila_tray5


Vallilan uudessa tarjotinkokoelmassa hehkuvat kuosit Poem, Aurajoki ja Vaakku. Saatavilla on kolme eri kokoa: suorakaiteen muotoinen matalareunainen tarjotin koossa 16 x 50 cm, neliönmallinen matalareunainen tarjotin 33 x 33 cm sekä pyöreä korkealaitainen tarjotin kantokahvoilla, joka on halkaisijaltaan 35 cm.

Aurajoki-tarjotin on Vallilan suunnittelija Riina Kuikan käsialaa. Aurajoki-kuosi taltioi Turun Aurajoen kaunista jokivarren maisemaa. Kuosin tunnelma on kaunis, seesteinen ja kuiskaileva. Vanha katulamppu, heijastukset joessa ja joen ylle kaartuvat puut luovat turkulaisromantiikkaa.

Poem-tarjottimen kukkakuosin on suunnitellut Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoki. Poem on näyttävä, voimakas ja herkkä. Poem sopii mainiosti osaksi skandinaavisen selkeää sisustusta.

Vallila_tray2

Vaakku-kuosin on luonut Vallilan suunnittelija Saara Kurkela. Voimakasväriseen Vaakkuun kietoutuu mystiikkaa ja ripaus kujeilevuutta.

Vallila_tray3

Vallilan uudet kauniit tarjottimet ovat hyvin monikäyttöisiä. Kaikki tarjottimet on valmistettu 100 % helppohoitoisesta elintarviketestatusta melamiinista. Tarjottimet kestävät konepesun.

Vallila_tray4

Tarjotin on mainio lahjaidea, itselle tai kaunista designia rakastavalle ystävälle!