Kiitos PROVINSSI!

3.7.2017 Kommentit:
Kiitos PROVINSSI!

Parasta just nyt! Siltä tuntui ihanan vahvasti, kun aurinko helli hipiää ja mieli oli kesästä kevyt. Provinssia juhlittiin torstaista lauantaihin Seinäjoen Törnävänsaaressa. Provinssi todellakin on kesän, ihmisten ja ilon juhlaa. Mielettömän sään lisäksi lämmittivät vahva musiikkikattaus, maukas ja laadukas ruokatarjonta, järjestelyt, jotka sujuivat kuin rasvattu ja tietysti Ultra Bra. Så bra!

Provinssi10

Provinssi11

Provinssi12

Vallila sai kunnian olla mukana somistamassa Provinssin festarialuetta. Vallilan kuosisuunnittelija Matleena Issakaisen sydän sykki tapahtuma-alueella: Matleenan suunnittelema valloittava Sydän-kuosi koristi festariaitoja ja päälavan miksauskoppia ja kuosisuunnittelija oli itsekin paikan päällä nauttimassa menosta sydämensä kyllyydestä. Kaksi muuta Provinssi-kuosia ovat kiehtova Suomu ja runsas Viidakko, molemmat upeita mustavalkoisia luomuksia ja lähtöisin Matleenan luovuudesta. Kuosit loistivat sekä alueella että virallisissa festarikasseissa.

Provinssi13

Provinssi14

Jos muuten et vielä ole napannut omaasi talteen, niin festarikassi kannattaa kotiuttaa pian joko myymälöistämme tai Vallila.fi-verkkokaupasta. Kassi on oivallinen ja kestävä kaveri paitsi Suomen suven monille festareille myös kesäretkiä varten. Kangaskassi on tilava ja jämäkkää tekoa: siinä kantaa mainiosti herkkuantimet hieman suuremmallekin piknikille. Sisään voi myös sujauttaa vaikka jättipyyhkeen, lomakirjan ja limpparipullon ja pyöräillä lähimmille rantakallioille ihanaa omaa rentoiluhetkeä viettämään. Kassissa on myös vetoketjullinen tasku, johon arvotavarat voi pistää talteen. Festarikuosit esiintyvät myös pehmeissä sisustustyynyissä, jotka tuovat kesäöiden eeppiset hetket ja muistot osaksi kodin sisustusta.

Provinssi15

Provinssi16

Vallila näkyi aluedekossa ympäri festarialuetta myös lukuisilla aiempien mallistojen kuoseilla Linnuista Pandaherraan sekä Marjatta Metsovaaran upeisiin kuoseihin. Seinäjoen kansalaisopiston kurssilaiset olivat taiteilleet alueelle valaisimia Vallilan kuoseista. Aluetaiteessa huomiota herätti taitelija Landys Roimolan suunnittelema – jo viime vuoden festaria varten tehty – Norsu: kookas eläin on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja painaa saman verran kuin kahden hengen talous tuottaa vuosittain jätettä eli 1000 kg (!). Festarikävijä sai myös itse sukeltaa sisään taiteeseen: esimerkiksi fantasia-labyrintin sisuksiin tai kookkaaseen muovisuikaleteokseen. Provinssi ruokki kaikkia aisteja.

Lauantai-iltana Profeettojen lavashow’n posautukset ja riimit kantautuivat vielä kauas, Lakeuden Ristille ja Seinäjoen katuja pitkin lähes keskustaan asti.

Kesäyössä farkkutakin – tai keltaisen sadetakin – alla sydämessä läikähtivät rakkaus ja lämpö. Kiitos Provinssi, olit hyvä!