Jussi Hellstenin erikoismallisto: vahvaa ajatonta valoa ja upeita näyttäviä Helsinki-kuoseja

30.9.2016 Kommentit:
Jussi Hellstenin erikoismallisto: vahvaa ajatonta valoa ja upeita näyttäviä Helsinki-kuoseja

En ole syntynyt Helsingissä. Tieni on vienyt Kallaveden kansallismaisemista Australiaan Queenslandin osavaltion pieneen aavikkokaupunkiin ja upeiden heikkabiitsien Sydneyhyn ja sieltä taas punatiilitehdasmiljööhön Tampereelle. Olen seikkaillut maailmalla, palannut Suomeen, pakannut kettureppuni ja lähtenyt Berliiniin, Shanghaihin, Reykjavikiin ja Tukholmaan, kuukaudeksi, kahdeksi tai puoleksi vuodeksi. Ja kuusi vuotta sitten suuntasin isomman laukun kanssa kohti Helsinkiä.

Jussi Hellstenin Helsinki-aiheiset kuosit näyttävät minulle Helsingin, josta on tullut tuttu ja paikoin kovin rakas. Kaupungin, johon kietoutuu unelmia ja kaunista ajatonta valoa.

JussiHellsten1

Vallilan syyskokoelmaan Vaistot kuuluu näyttävä erikoismallisto, joka on suunniteltu valokuvaaja Jussi Hellstenin Helsinki365-valokuvasarjan pohjalta. Kuosit taltioivat rakkaan ja kauniin Helsingin: esimerkiksi Aleksanterinkadun vahvan utuisen valon läpi siivilöityneenä Aleksi-kuosissa ja luonnonläheisen ja rauhallisen Kumpulan loistavissa ruskaväreissä.

JussiHellsten2

JussiHellsten3

Erikoismallistoon kuuluu yhteensä viisi Helsinki-aiheista kuosia. Kulosaari- ja Kantakaupunki-kuosit pistävät katsojan miettimään, miten taidokkaat lintuperspektiivikuvat on otettu: lentokoneesta, kuumailmapallosta, kauko-ohjattavalla kamerakopterilla… Tai kenties lintu oli valjastettu GoPro-hommiin! No ei, oikea vastaus on B eli kuumailmapallo.

JussiHellsten4

Pohjoisranta-kuosi vangitsee Helsingin Pohjoisrannan talvisessa asussa. Perheet ja ystävykset ovat kokoontuneet meren jäälle luistelemaan ja viettämään aikaa yhdessä kirpeän kuulaassa pakkassäässä. Suurten purjeveneiden mastot kurottavat kohti vaaleansinistä taivasta. Kuosi taltioi myös vanhat, kauniit vaaleansiniset ja vaaleankeltaiset talot aivan merenrannan tuntumassa.

JussiHellsten5

Kuvauslainat: Stockmann

Kuosit tuovat palan Helsinkiä sisustukseen tyylikkäällä ja koskettavallakin tavalla. Kuosit vangitsevat Helsingin kuvauksellisuuden ja toimivat vahvoina sisustuselementteinä. Helsinki-kuoseista tehdyt tuotteet sopivat mainiosti omaan kotiin näyttäväksi Helsinki-tehosteeksi tai esimerkiksi lahjaksi kaukomailla asuvalle ystävälle tai Helsinkiä rakastavalle sukulaiselle. Helsinki-kaipuuseen tai -rakkauteen, tässä uniikki valinta!

Inspiroidu ja vaikutu Helsingistä!

Terveisin,
Katri Vallilan markkinoinnista