Joulun tunnelma syntyy Vallilassa kauniilla tekstiileillä

4.11.2016 Kommentit:
Joulun tunnelma syntyy Vallilassa kauniilla tekstiileillä

Joulun tunnelma syntyy Vallilassa kauniilla tekstiileillä, jotka ottavat paikkansa joulun tärkeimpinä koristeina. Yksinkertaisen, kauniin ja kiireettömän joulutunnelman luovat tärkeimmät perinteet, tärkeät ihmiset, kynttilöiden lämmin valo, herkulliset maut ja vaivaton koristelu. Sisusta koti jouluun Vallilan kauniilla tekstiileillä: esimerkiksi hehkuvan runsaalla Ruususella, suloisella Piparikylällä tai puna-harmaalla Porvoo‐kuosilla. Tyylikäs ja lämmin sisustus on kaunein joulukoriste! 

Joulu1

Joulu2

Vallilan jouluun 2016 kuuluu monta upeaa kuosia: Juolukka hehkuvan punaisessa sävyssä, Metsäjänis suloisena punaisella pohjalla, raitakuosi Pallas punaisena ja harmaana, joulun suloisin kuosi Piparikylä punaisena, kaunis ja runollinen kukkakuosi Poem, Porvoon pittoreskin joulukylän tunnelman vangitseva  Porvoo‐kuosi pakkaspäivän asussa puna‐harmaana sekä Varvikko punaisena, valkoisena tai siniharmaassa sävyssä.

Joulu5

Joulu6

Joulu7

Joulu4

Aiemmin nähdyistä suosikkikuoseista jouluun saadaan uusia värityksiä näyttävästä, pitsimäisestä Aleksanteri‐kuosista punaisena, viime joulun suosikkikuoseista Bergenistä punaisena ja Olkipukista beigenä, Muonio‐kuosista läpikuultavana vaaleana sekä kauniista köynnöskuosista Ruususesta punaisin kukin niin harmaalla kuin raikkaan valkoisella pohjalla.

Joulu7

Joulu8

Joulu8

Ruusunen-keittiötekstiileissä toistuu Saara Kurkelan luoma ruusuaiheinen kuosi. Kuvio on yksityiskohtainen ja rönsyilevä, ja sen väritys on herkullinen ja tunnelmallinen. Ruusunen-kuosi sopii mainiosti keittiön väripilkuksi. Vallilan joulukokoelma on osa Vallilan AW16 Vaistot-sisustuskokoelmaa, jonka ovat suunnitelleet Vallilan kuosisuunnittelijat Tanja Orsjoki, Matleena Issakainen, Saara Kurkela ja Riina Kuikka.

Joulu_Vallila_9

Joulu_Vallila_10

Joulu_Vallila_11

Joulukuoseiksi sopii kokoelmasta useampikin, sillä vaaleita, harmaita ja punaisia sävyjä sekä talvisia aiheita esiintyy kokoelmassa paljon. Kuoseissa esiintyy aiheita suomalaisesta joulusta ja sen perinteistä sekä luonnosta. Väreissä loistavat punainen, valkoinen ja harmaa maustettuna mustalla, sinisellä ja beigellä.

Joulu_Vallila_12

Kuoseista toteutetaan kokoelmaan runsaasti erilaisia tuotteita. Kuosista riippuen saatavilla on metrikangasta, valmisverhoja, kappaverhoja, vahakangasta, keittiötuotteita, koristetyynynpäällisiä, kangaskasseja ja pussilakanoita. Vallilan joulukaupasta löydät juhlatunnelmaa kotiin ja oivallisia lahjaideoita pukinkonttiin. Vallilan joulukauppa palvelee Vallila.fi-verkkokaupassa, Vallila Outletissa Vantaan Tammistossa sekä Vallila Stockmannilla Sisustusmaailmassa Helsingin keskustan ytimessä.

Joulu3

Kuvauslainat: Stockmann ja Granit