Hullaannu luonnon sykähdyttävän runsaasta kauneudesta: esittelyssä Vallilan kevätverhouutuudet

10.2.2017 Kommentit:
Hullaannu luonnon sykähdyttävän runsaasta kauneudesta: esittelyssä Vallilan kevätverhouutuudet

Maagiset kesäyöt, lintujen soidinmenorituaalit, kukkakedon runsaus ja aamukaste

Tiaisten iloinen ja kirkkaan helisevä laulu: ovatpa ne toiveikkaan uteliaita pikkuveijareita!

Juhannusruusujen komean juhlavat kukinnat: ruusujen, jotka saivat nimensä suvun kesäpaikan viherpeukalolta, Alma-emännältä


Lapin luonnon lumous ja kaksi järvellä lipuvaa joutsenta.

Aamu-usvan kosteus, joka pehmentää näkymän Kampin kattojen ylle, tehden maisemasta osin unenomaisen.


Kaikki nämä tunnelmat ja aiheet sykähdyttävät Vallilan kevätkokoelman uutuusverhoissa. Vallilan kevät 2017 huokuu luonnonläheisyyttä ja luonnonrauhaa. Uutuuskokoelmamme Voimakkaita yhteyksiä on seikkailuretki ja sukellus syvälle suomalaiseen luontoon ja sielunmaisemaan. Pääosaa esittää Suomen upea luonto, eritoten metsä. Väreilevän utuiset merimaisemat, kookkaat kuuset ja saarnit, yksityiskohtaiset varvikot, leikkisät ja uteliaat tiaiset ja kukat alkukesän kieloista upean näyttäviin juhlaruusuihin: nämä kaikki hehkuvat mukana kokoelmassa!

Vallilaverhot1
Merellä-valmisverhon väreilevän kauniin sinivalkoisen kuosin on luonut Vallilan suunnittelija Riina Kuikka. Kuosi ja sen vangitsema näkymä ovat kuin taideteos. 

Vallilaverhot3
Kielo-valmisverho uhkuu luonnon elinvoimaisuutta ja alkukesän iloista tarmoa. 

Vallilaverhot4
Koivukuja-kuosin on luonut suunnittelija Matleena Issakainen, joka ikuisti koivut Oulussa Ainolan puistossa. 

Kevätmallistomme on toinen Suomen suuren juhlavuoden kahdesta kokoelmastamme ja juhlistamme sillä Suomea. Tallustelemme uteliaan tarkkaavaisina luonnossa, pysähdymme pehmeälle mättäälle, nautimme kiireettömyydestä, ilahdumme yksityiskohdista ja oivallamme, että Suomi on vallan mainio maa! Nuuhkitaan yhdessä suolaista meri-ilmaa ja kauniita onnitteluruusuja, noustaan Puijon hyppyrimäelle ja tunnelmoidaan Vanhan Rauman puutaloidyllissä. Aikas ihanaa!

Vallilaverhot5
Adalmiina-valmisverhossa toistuu valloittava, kaunis ja elegantti kukkakuosi, joka tuo tilaan ripauksen ylellisyyttä. 

Voimakkaan luontokytköksen lisäksi kevätkokoelmamme tuntee myös kaupungin väreilevän urbaanin sykkeen. Mutta kaupunkikuoseista on tulossa blogipostausta pian!

Vallilaverhot2
Riina Kuikan luoman Aamu-usva-valmisverhon näkymä on usvainen, kaunis ja rauhoittava. 

Mitä olisi hyvä tietää valmisverhoista? Kerromme sinulle muutaman perusasian, joilla pärjäät mainiosti. Vallilan valmisverhot ovat 140 cm leveitä ja kuosin kuvioaiheen koosta riippuen joko 240 tai 250 cm pitkiä. Kuosin kuvioaiheesta käytetään myös sanaa raportti. Verhojen sivut ja helma on ommeltu. Verhon yläosassa kulkee 5 cm leveä kuja verhotankoa varten. Verhossa on myös paikat koukuille. Verhojen lyhentäminen käy helposti ilman ompelua: valmisverhojen mukana tulee lyhennysnauha, jonka avulla voit lyhentää verhot silittämällä.

Vallilaverhot6
Vilma Pellisen Tiaset-valmisverho yhdistää varpuslintuaiheen kiehtovaan viidakkomaiseen kasvustoon.

Vallilaverhot7
Eveliina Netin mustavalkoinen Sintti-verho on iloinen ja leikkisä sisustuselementti ja oiva muistinvirkistys Suomen järvien tunnetuimmista kalalajeista. Mikä on oma lempparisi, Sintti, Simppu vai kenties viiksiniekka-karppi? 

Nyt kevätsesongin verhouutuudet myymälöistämme ja Vallilan verkkokaupasta –25 %. Verhokamppis on voimassa 19. helmikuuta asti. Verhoilla taiot kevään kotiin vaivatta!