Bongaa #Kesämies ja voita Vallilaa kesäkeittiöön!

1.6.2016 Kommentit:
Bongaa #Kesämies ja voita Vallilaa kesäkeittiöön!

Hän nauttii elämästä, kokkaa kesäherkkuja kaikilla aisteilla ja satsaa laatuun. Tunnistat hänet myös rennosta, mutta pettämättömästä tyylitajusta. Kesämies rakastaa värejä ja värikästä, elämänmakuista elämää. Hänellä on pilkettä silmäkulmassa ja ripaus yllytyshulluutta essun taskussa. Hän on #kesämies. Hän ja heitä on keskuudessamme. Mistä tunnistat kesämiehen? Kurkkaa kesämiehen tunnusmerkit:

Kisa on auki! Bongaa #kesämies ja voita Vallilaa kesäkeittiöön!
Näin osallistut:  

Ota kuva kesämiehestä, tägää se Instagramissa #kesämies ja #vallila ja osallistut Vallilan värikkään grillisetin arvontaan. Palkinto sisältää Vallilan kintaat, essun ja leipäkorin. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken useita grillisettejä joka viikko kesäkuussa. Kisa on käynnissä kesäkuun 2016. Bongaa kesämies laiturinnokasta, kesäkeittiöstä, rantakalliolta tai… Ota kuva, jaa se Instassa ja olet mukana kisassa!
// Spot the summer dude #kesämies, take a picture, share it on Instagram with #kesämies and #Vallila and you can win a Vallila barbecue set! The prize includes oven mittens, an apron and a bread basket. The contest is running in June 2016.

kesämies3

Kilpailun säännöt.