Lataa

Vallilan Kaksio

Vallilan Kaksio

Vallilan Kaksio

Kangastaulu, joka syntyy kuin itsestään

22.2.2018 Kommentit:
Kangastaulu, joka syntyy kuin itsestään

Seinällä on yhä valkoisena hohtava tyhjä kohta, joka odottaa upeaa taideluomusta taulun muodossa. Mutta omaan makuun ja omalle kukkarolle sopivaa tauluyksilöä ei vain tahdo löytyä. Kuulostaako tutulta? Yksi nappivarma ratkaisu löytyy maalaustaiteen sijaan kuositaiteesta! Lue, kuinka saat katseenvangitsevan kangastaulun lempikankaastasi melkein nopeammin kuin ehdit sanoa sanan kangastaulu!

Kangastaulu2

1. Kangastaulun suunnittelu alkaa suosikkikankaan valinnasta. Kenties jotain värikästä ja runsasta, hillittyä ja eleganttia vai ehkäpä lempparikaupunki tai lapsuuden kesäpaikka ikuistettuna kuosiin? Valikoimistamme löydät esimerkiksi vehreitä luontoaiheita, maalauksellisia kaupunkinäkymiä Tukholman Söderiltä, sympaattisia pandakarhuja ja siroja villieläimiä. Hurauta yhteen yhdeksästä Vallila-myymälästämme kankaan ostoa varten. Myymälöissämme voit kertoa taideproggiksestasi myyjillemme, he auttavat sinua kernaasti sopivan kankaan löytämisessä. Valikoimaa on, sillä kevätsesonkimme sisältää 99 kuosiuutuutta!

2. Jes, kangas hankittu, seuraavaksi tarvitaan kehykset. Tämä käy nopeammin kuin arvasitkaan, koska myymälämme myyvät myös puisia rimakehyksiä tauluja varten. Voit tilata kangastaulun valmiiksi tehtynä valitsemallasi Vallila-kankaalla nyt erikoishintaan 69 euroa (normaalihinta 99 €). Kehykset ovat kokoa 80 x 120 cm. Valmis kangastaulu on noudettavissa myymälästä muutaman päivän sisällä. 

Kangastaulutarjous on voimassa maanantaihin 5.3. asti. 

Kangastaulu1


Rakastu Tukholmaan: kuoseissa, kankaissa ja paikan päällä! Osallistu myös hemmotteluristeilyn arvontaan.

31.1.2018 Kommentit:
Rakastu Tukholmaan: kuoseissa, kankaissa ja paikan päällä! Osallistu myös hemmotteluristeilyn arvontaan.

Hejsan! Haluaisitko tanssia viehkeän kukkakedon päällä, sisällä omassa kodissa? Nähdä suloisia unia ja kauniita Tukholma-kuvia ihanan pehmeissä pussilakanoissa tai lisätä ripauksen uljasta ja eläimellistä menoa sisustukseen? Jos vastasit javisst, sukelletaan Tukholma-kuosisarjaamme!

Tukholma10

Ruotsin prinsessoista innoittuneet kukkakuosit Madeleine  ja Estelle tuovat viehättävää kukkaeleganssia sisustukseen, muun muassa kauniissa matoissa. Tukholma-tunnelmiin ja -uniin puolestaan tuudittavat tyylikkäät ja pehmeät Tukholma-aiheiset vuodevaatteemme, joissa esiintyvät kuosit Stockholm ja Södermalm. Nyt voit kääriytyä Tukholman syleilyyn omassa makuuhuoneessasi. Tyylikkään eläimellistä menoa puolestaan tarjoavat Kolmårdenin villieläimistä inspiroitunut Siesta-kuosi sekä upeat eläinaiheiset koristetyynynpäälliset Siesta Cats ja Siesta Gallop. Tukholma on yhtä aikaa viehkeä ja villi, tuttu ja iloisesti yllättävä. Tutustu koko Tukholma-sarjaamme!

Tukholma11

Tukholma12

Meillä on Tukholman ystäville ja tosifaneille uudenuutukaisen kuosikokonaisuutemme lisäksi toinenkin mainio juttu, nimittäin parhaillaan käynnissä oleva Tukholma-kisa. Täytä kilpailulomake ja olet mukana Tukholma-hemmotteluristeilyn arvonnassa. Kaikilla herkuilla, sillä monipuolinen Food Garden -aamiainen sekä herkulliset buffetillalliset kuuluvat pakettiin! Palkinnon arvo on 508 €. Lisäksi arvomme kolme Viking Linen risteilylahjakorttia. Osallistu itse ja vinkkaa myös kaverille!

Osallistu kilpailuun!


Timanttiset Tukhoma-vinkit, osa II

Lupasimme jakaa markkinointitiimimme parhaimmat ja maukkaimmat Tukholma-vinkit. Löydät ensimmäisen erän parhaita Tukholma-poimintojamme täältä. Nyt luvassa on monta täsmävinkkiä Tukholmassa asuneelta kollegaltamme, nappaa parhaimmisto talteen!

Djurgården
Täältä löydät kaikki tukholmalaiset kauniina päivänä. Kannattaa ottaa joko lautta Slussenilta tai vuokrata kaupunkipyörä päiväksi ja tutkiskella Djurgårdenia leppoisasti polkien.

Skeppsholmen
Käy kurkkaamassa, missä kuninkaallisten häiden jatkot vietetään (Hotel Skeppsholmenilla) ja kävele saari ympäri. Älä unohda piipahtaa Kastelholmenilla. Istahda alas Kastelholmenin rantakiville ja katsele ohi lipuvia laivoja. Hyvällä tuurilla kuulet Gröna Lundissa soittavan yhtyeen musiikkia. Ah, Tukholma ja suloiset kesäillat, livet är härligt!

Gröna Lundin konsertit
Marilyn Manson, Hollywood Vampires, Billy Idol, Queens of the Stone Age: nämä kaikki yhtyeet esiintyvät Gröna Lundin lavalla. Koe suosikkibändien livekeikat huvipuistolipun hinnalla! Muista olla ajoissa, sillä monet muutkin ovat liikkeellä ja suositut konsertit täyttyvät nopeasti.

Fjäderholmen
Tämä sympaattinen saari sijaitsee lauttamatkan päässä Slussenilta. Pakkaa piknik-eväät mukaan ja nauti Tukholman saariston suloista paikallisten kanssa. Saarella sijaitsee ravintola Fjäderholmarnas Krog. 

Treenaa paikallisten kanssa 
Haluatko kokea oikeaa arkea Tukholmassa ja onko salikärpänen puraissut kevään kynnyksellä? Käy treenaamassa SATS-kuntosalilla ja koe tukholmalainen treenimotivaatio. Yksi Tukholman kauneimpia saleja on SATS Spårvagshallarna. Voit saada kielikylvyn ja hikitreenin samassa tehopaketissa!

Treenaamisen jälkeen nälkä kurnii masussa, joten suunnataan herkuttelemaan. Valinnanvaraa on ihanista vegebrunsseista tunnelmallisiin puutarhalounaisiin.

Rosendals trädgård
Tämä helmi sijaitsee Djurgårdenin sydämessä ja on must paikka kaikille, jotka rakastavat kasveja ja luontoa. Voit nauttia maukkaan ja terveellisen annoksen sisällä kasvihuoneessa tai kauniina päivänä ulkona puutarhassa.

Hermans
Tässä oivallinen ja huokea vegebuffa Södermalmilla Fotografiska-valokuvamuseon yläpuolella. Ihaile komeita näkymiä ja santsaa herkullista grillattua maissia ja muhkeita herkkusieniä. Äla anna rappusia ylös asti kiemurtelevan jonon lannistaa, se etenee todennäköisesti varsin vikkelästi!

Greasy Spoon
Makuhermoja hivelevä brunssi- ja lounaspaikka. Ravintolat sijaitsevat Vasastanissa ja Södermalmilla. He eivät ota pöytävarauksia, joten varaudu jonottamaan ruuhka-aikoina.

Pom&Flora
Täällä kohtaavat kaunis sisustus ja maukas ruoka. Ravintolat sijaitsevat Vasastanissa sekä Södermalmilla.

Tukholma13

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5