Alma tapetti petrooli

45,00 €

Suunnittelija Tanja Orsjoki loi Alman onnittelukukaksi satavuotisjuhliaan viettävälle itsenäiselle Suomelle. Näyttävä Alma on tilan kiistatonkatseenvangitsija ja kuningatar. Taidokkaassa Alma-tapetissa komeilevat suuret ja loistokkaat ruusut. Vallilan kaunis Pohjola-tapettimallisto tuo kotiin ja tilaan Suomen valloittavan syksyisen luonnon: sykähdyttävän Punkaharjun mäntymaiseman, Lapin tunturirotkossa laiduntavat porot, ohran alaspäin taipuneet tähkät sekä taianomaisen satumetsän karva- ja höyhenpukuisine asukkaineen.

Pohjola-tapettikokoelmaan kuuluu yhteensä 14 tapettia, joista jokaisesta on yhdestä kolmeen väritystä. Tapettimalliston sävyissä valloittavat erityisesti harmaan eri vivahteet, ruskea konjakin ja nahan sävyissä, sininen ja petroli. Pohjola-malliston ajaton ja tyylikäs väripaletti tuo sisustukseen sekä rauhoittavia sävyjä että voimakkaita värejä. Pohjolassa on myös ripaus pohjoisen kiehtovaa myyttisyyttä. Pohjola-tapettikuosit perustuvat pitkälti Vallilan Syksy/Talvi AW17-kokoelman tekstiilikuoseihin.

Vallilan tapettien materiaali on käyttäjäystävällistä kuitutapettia. Tapetin kiinnittäminen käy helposti: ensin levitetään liima suoraan tapetoitavalle pinnalle ja sitten asetetaan tapetti liimapinnan päälle. Kiinnittämisen jälkeen tapettia voi vielä siirtää, suoristaa ja kohdistaa useiden minuuttien ajan, ennen kuin se kuivuu paikalleen. Kuitutapetin voi puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä.

Kuosin koko on 53 cm, kohdistetaan seinällä.

  • Mallisto: AW17: Pohjola
  • Suunnittelija: Tanja Orsjoki
  • Koko: 53x1120
  • Koodi: CT003643
  • EAN Koodi: 6417271526926